Jos et pysty katsomaan tai striimaamaan elokuvia ja TV-ohjelmia Apple TV -apissa

Lue, mitä tehdä, jos et voi katsella elokuvaa tai televisio-ohjelmaa Wi-Fi- tai mobiiliyhteydellä.

Päivitä Apple TV -apin uusimpaan versioon

Päivitä Apple-laite, niin voit päivittää Apple TV -apin.

Jos käytät Windows-tietokonetta, päivitä uusimpaan Windows-versioon ja laitteesi ohjaimiin. Päivitä sitten Apple TV -apin Windows-versio Microsoft Storessa.

Jos käytät yhteensopivaa älytelevisiota, striimauslaitetta tai pelikonsolia, joka on yhteydessä internetiin, Apple TV -apin pitäisi päivittyä automaattisesti. Jos tarvitset apua, voit ottaa yhteyttä valmistajaan tai selvittää, miten voit hankkia Apple TV -apin laitteeseesi.

Jos elokuvan tai TV-ohjelman toisto ei käynnisty

Yritä jokaisen vaiheen jälkeen striimata tai ladata elokuva tai TV-ohjelma uudelleen.

1. Tarkista Järjestelmän tila -sivulta tai muun palveluntarjoajan sivustolta, onko palvelussa mahdollisesti keskeytyksiä. Jos palvelussa on keskeytys, yritä striimata tai katsella videota myöhemmin.

2. Jos sinulla on vaikeuksia kirjautua sisään Apple ID:lläsi, voit nollata Apple ID -salasanasi tai selvittää, miten voit hankkia vahvistuskoodin ja kirjautua sisään kaksiosaisella todennuksella.

3. Jos mobiiliyhteytesi on huono, muodosta sen sijaan Wi-Fi-yhteys.*

4. Yritä katsoa sisältöä toisella laitteella, joka käyttää samaa Wi-Fi- tai mobiiliyhteyttä. Jos tämä ei auta, ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi mahdollisten verkko-ongelmien selvittämiseksi.

5. Jos myös muut käyttävät Apple TV+- tai Apple TV -kanavia, varmista, että useille laitteille asetetut striimausrajoitukset eivät ylity.

* Varmista, että Wi-Fi-reitittimesi on 802.11a/g/n/ac-yhteensopiva. HD-sisältöjen striimaus edellyttää vähintään 8 Mb/s:n nopeutta. Wi-Fi-yhteyksien hitaammat tasot eivät ehkä ole riittävän nopeita HD-videosisältöjen suoratoistoon.

Jos videon laatu on huono tai sen toisto keskeytyy

1. Jos verkossasi on useita internetin käyttäjiä, yhteysnopeutesi saattaa hidastua. Pyydä heitä tilapäisesti keskeyttämään internetin käyttö.

2. Jos käytät älytelevisiota tai striimauslaitetta, sammuta se ja käynnistä se uudelleen. Jos käytät Apple-laitetta tai Windows-tietokonetta, käynnistä se uudelleen.

3. Napauta tai klikkaa latauskuvaketta ja kokeile ladata elokuva tai TV-ohjelma.*

* Elokuvia tai TV-ohjelmia ei voi ladata Apple TV:hen, älytelevisioihin tai striimauslaitteisiin. Voit ladata HDR-sisältöä vain tiettyihin iPhone- ja iPad-malleihin. 4K-videosisältöä ei voi ladata kaikkiin laitteisiin.

Tarvitsetko edelleen apua?

Jos et vieläkään pysty toistamaan elokuvia tai TV-ohjelmia, siirry osoitteeseen reportaproblem.apple.com ja pyydä hyvitystä.

Jos sinulla on vaikeuksia suoratoistaa elokuvia tai TV-ohjelmia App Storesta ladatuilla apeilla, voit ottaa yhteyttä apin kehittäjään.