Pages: Sisällysluettelossa käytetään vain arabialaisia numeroita

Kun luot dokumentin Pages-apissa, voit lisätä sivuihin sivunumerot ja jopa valita numerointimuodon (esim. 1, 2, 3 tai A, B, C tai I, II, III). Jos luot sisällysluettelon dokumentillesi, sisällysluettelo näyttää aina sivunumerot arabialaisin numeroin (1, 2, 3), vaikka olisit valinnut sivunumeroillesi toisen muodon (esimerkiksi jos valitsit kirjainjärjestelmän A, B, C).

Jos sivunumerosi eivät ole arabialaisia numeroita, dokumentissa voi olla vaikea navigoida, koska sisällysluettelo ja sivunumerot eivät täsmää. Pääsääntöisesti sinun kannattaa käyttää arabialaisia numeroita sivujen numeroimiseen, jos aiot luoda sisällysluettelon, jotta se viittaisi sivujen numeroihin oikein.

Jos olet käyttänyt toista numerointimuotoa, voit muokata sisällysluetteloa seuraavalla tavalla:

1. Vie dokumentti RTF-dokumenttina (Rich Text Format) (valitse Tiedostot-valikosta Vie ja valitse sitten avautuvasta valintaikkunasta RTF-radiopainike).

2. Avaa RTF-tiedosto Pages-apissa (valitse Tiedosto-valikosta Avaa tai vedä RTF-tiedosto Pages-kuvakkeen päälle Dockissa).

3. Muuta Sisällysluettelo-osion numeroita manuaalisesti niin, että ne vastaavat sivunumerojärjestelmääsi.

Huomaa, että jotkin muotoilut saattavat muuttua prosessin aikana ja ne täytyy ehkä korjata.