Macin, iPhonen, iPadin ja Apple Watchin jatkuvuustoimintojen käyttäminen

Kirjautumalla Apple ID:hesi kaikissa laitteissasi voit siirtyä laitteiden välillä saumattomasti näiden jatkuvuustoimintojen avulla.

AirDrop-kuvake

AirDrop: voit lähettää esimerkiksi dokumentteja, valokuvia, videoita, sivustoja ja karttasijainteja lähellä olevaan iPhoneen, iPadiin tai Maciin.

AirPlay-videokuvake

AirPlay Maciin: voit jakaa, toistaa tai esittää Apple-laitteen sisältöä Macin näytössä, jos Mac on määritetty AirPlay-vastaanottimeksi.

Apple Pay ‑logo

Apple Pay: voit maksaa Macilla tekemiäsi ostoksia iPhonen tai Apple Watchin Apple Paylla.

Avaa lukitus ‑kuvake

Automaattinen lukituksen avaus: voit käyttää Maciasi heti, kun käytät Apple Watchia, ja voit hyväksyä nopeasti muut Macin ylläpitäjän salasanan antamispyynnöt.

Kamera-kuvake

Jatkuvuuskamera: voit käyttää iPhonea Macin verkkokamerana. Voit myös skannata dokumentteja tai ottaa kuvia Macilla iPhonen tai iPadin avulla.

Merkintä-kuvake

Merkintäjatkuvuus: kun lisäät Mac-dokumenttiin luonnoksia, muotoja ja muita merkintöjä iPhonella tai iPadilla, näet muutokset reaaliajassa Macissa.

Luonnos-kuvake

Luonnosjatkuvuus: voit luoda luonnoksen iPhonella tai iPadilla ja lisätä sen helposti dokumenttiin Macissa.

Handoff-kuvake

Handoff: voit aloittaa työn yhdellä laitteella, vaihtaa toiseen lähellä olevaan laitteeseen ja jatkaa siitä, mihin jäit.

Hotspot-kuvake

Instant Hotspot: Muodosta Macista, iPadista tai toisesta iPhonesta yhteys omaan hotspotiin iPhonessa tai iPadissa (Wi-Fi + Cellular) salasanaa antamatta.

Puhelin-kuvake

Puhelut iPhonen kautta: voit soittaa ja vastata puheluihin Macista tai iPadista, kun ne ovat samassa verkossa kuin iPhone.

Widgetit-kuvake

iPhonen widgetit Macissa: voit käyttää iPhonen widgetejä suoraan Macissa, vaikka vastaavaa appia ei ole asennettu Maciin.

Sidecar-kuvake

Sidecar: Voit käyttää iPadia toisena näyttönä ja laajentaa tai peilata siihen Macin työpöydän. Voit käyttää sitä myös tabletin syöttölaitteena, kun haluat piirtää Apple Pencilillä Mac-apeissa.

Puhekupla

Tekstiviestien välitys: voit lähettää ja vastaanottaa teksti- ja multimediaviestejä iPhonesta Maciin tai iPadiin.

Leikepöytä-kuvake

Universaali leikepöytä: voit kopioida sisältöä, kuten tekstiä, kuvia ja videoita, yhdessä Apple-laitteessa ja liittää sisällön toiseen Apple-laitteeseen.

Universal Control -kuvake

Universal Control: Käytä Macin näppäimistöä, hiirtä tai ohjauslevyä enintään kahden muun lähellä olevan Macin tai iPad-laitteen ohjaamiseen ja saumattomaan työskentelemiseen niiden välillä.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.