Usean näytön käyttäminen Mac Pron (loppuvuosi 2013) kanssa

Lue, miten voit liittää useita näyttöjä (kuten televisioita ja projektoreita) Mac Prohon (loppuvuosi 2013) Thunderbolt-, Mini DisplayPort- ja HDMI-liitäntöjen avulla.

Mac Pron (loppuvuosi 2013) kanssa käytettävissä olevat näyttökokoonpanot

Voit liittää Mac Prohon (loppuvuosi 2013) enintään kuusi seuraavaa oikein määritettyä näyttöä.

• Kuusi Apple Thunderbolt Display ‑näyttöä (27-tuumainen), Apple LED Cinema Display ‑näyttö (27-tuumainen) tai muun valmistajan Mini DisplayPort ‑näyttöä.

• Kolme 4K-näyttöä: kaksi liitettynä Mini DisplayPortin ja yksi HDMI:n kautta.

• Yksi 4K Ultra HD ‑televisio tai 4K-näyttö HDMI:n kautta ja neljä Apple Thunderbolt Display ‑näyttöä (27-tuumainen), Apple LED Cinema Display ‑näyttöä (27-tuumainen) tai muun valmistajan Mini DisplayPort ‑näyttöä.

• Kaksi HDMI‑laitetta (HD tai 4K): yksi yhdistettynä HDMI:n ja yksi Mini DisplayPortin kautta HDMI-sovittimella.

• Kuusi DVI-näyttöä. Tämä kokoonpano edellyttää aktiivista DVI-sovitinta.

Katso artikkelista 4K-näyttöjen ja Ultra HD ‑televisioiden käyttäminen Mac-tietokoneiden kanssa, mitkä 4K-näytöt toimivat Mac Pron kanssa.

Kun liität näyttöjä, varmista, että käytössäsi on tuettu kokoonpano liittämällä ne Mac Pron HDMI- ja Thunderbolt-portteihin. Kiinnitä näytöt eri Thunderbolt-väyliin, jos mahdollista (katso alla oleva kuva). Liitä yhteen väylään enintään kaksi näyttöä. Jos siis käytät HDMI-porttia, käytä vain toista alemmista Thunderbolt-porteista (väylä 0).

display_ports

Kun käynnistät Mac Pron, kuva tulee ensin näkyviin yhteen liitettyyn näyttöön. Kuva näkyy muissa liitetyissä näytöissä, kun Mac on käynnistynyt kokonaan. Jos yhdessä tai useassa näytössä ei näy kuvaa tietokoneen käynnistyttyä kokonaan, varmista, että näytöt ja näyttösovittimet on liitetty kunnolla.

Jos käytät Windowsia Macissa Boot Campin avulla, useiden näyttöjen liittämistä koskevat eri tekniset tiedot.

Useiden 4K Ultra HD ‑televisioiden käyttäminen

Voit liittää 4K Ultra HD ‑television HDMI-porttiin ja 4K Ultra HD ‑television Thunderbolt-porttiin. Käytä High Speed HDMI ‑kaapelistandardin mukaista HDMI-sovitinta. Tarkista kaapelin valmistajalta, tukeeko se tätä standardia. Älä liitä tätä lisälaitetta käyttämällä Thunderbolt-väylää 0, jos olet jo liittänyt 4K Ultra HD ‑television HDMI-porttiin.

Näytön kääntämisen ja skaalauksen käyttäminen 4K Ultra HD ‑television tai 4K-näytön kanssa

Skaalausta ja näytön kääntämistä tuetaan 4K Ultra HD ‑televisioissa ja 4K-näytöissä, jotka on liitetty Mac Prohon HDMI-portin kautta. Osa 4K-näytöistä ei ehkä toimi näytön kääntämisen kanssa, jos näyttö on asetettu Multi-Stream (MST) ‑tilaan. Jos näin käy, käytä näyttöä Single-Stream (SST) ‑tilassa.

DVI-näytön liittäminen

Mac Pro (loppuvuosi 2013) tukee Mini DisplayPort – DVI ‑sovittimia käyttäviä DVI-näyttöjä. Käytä single-link DVI ‑sovitinta (esim. Apple Mini DisplayPort – DVI ‑sovitin) DVI-näytöissä, joiden tarkkuus on enintään 1 920 x 1 200. Käytä Dual-Link DVI ‑sovitinta (esim. Apple Mini DisplayPort – Dual-Link DVI ‑sovitin), jos näytön tarkkuus on enintään 2 560 x 1 600.

Mac Pro (loppuvuosi 2013) tukee kahta single-Link DVI ‑näyttöä. Jos liität kolmannen DVI-näytön käyttämällä passiivista sovitinta tai näytön HDMI:n kautta, yksi kolmesta näytöstä poistuu käytöstä.

Useamman kuin kahden DVI- tai HDMI-näytön liittäminen

Mac Pro tukee kahta DVI- tai HDMI-näyttöä, jos se liitetään sisäisen HDMI-portin kautta tai käyttämällä Apple Mini DisplayPort – DVI ‑sovitinta. Jos haluat liittää muita DVI-näyttöjä, käytä aktiivista DVI-sovitinta, kuten Apple Mini DisplayPort – Dual-Link DVI ‑sovitinta. Voit liittää enintään kuusi DVI-näyttöä aktiivisten sovittimien avulla. Tämä edellyttää virtalähteellä varustettua USB-keskitintä, koska Mac Prossa on neljä USB-porttia ja tarvitset Dual-Link DVI ‑sovittimien liittämiseen kuusi USB-porttia.

Lisätietoja

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.