Mac Pro (alkuvuosi 2009), Mac Pro (vuoden 2010 puoliväli) ja Mac Pro (vuoden 2012 puoliväli): Tuetut näyttökokoonpanot

Tässä artikkelissa kerrotaan Mac Pron (alkuvuosi 2009), Mac Pron (vuoden 2010 puoliväli) ja Mac Pron (vuoden 2012 puoliväli) tuetuista näytönohjain- ja näyttökokoonpanoista, kun tietokoneessa on joko ATI Radeon HD 5770- tai Radeon HD 5870 -näytönohjain.

Mac Prossa (vuoden 2010 puoliväli) ja Mac Prossa (vuoden 2012 puoliväli) on vakiona ATI Radeon HD 5770 -näytönohjain, mutta se voidaan varustaa ATI Radeon HD 5870 -näytönohjaimella tai kahdella ATI Radeon HD 5770 -näytönohjaimella. ATI Radeon HD 5770 -näytönohjain vaatii yhden lisävirtaliitännän ja ATI Radeon HD 5870 vaatii kaksi. Mac Prossa (vuoden 2010 puoliväli) on kaksi lisävirtaliitäntää.

Mac Pro (alkuvuosi 2009) voidaan varustaa päivityspaketilla, jossa on yksi ATI Radeon HD 5870 -näytönohjain. Näytönohjain edellyttää kummankin lisävirtaliitännän käyttöä.

Kussakin kortissa on kaksi Mini-DisplayPort-ulostuloa ja yksi Dual-Link DVI -ulostulo, jolloin käytettävissä on yhteensä kolme videoporttia. Kaikkia kolmea porttia voidaan käyttää samanaikaisesti liitännän tyypistä riippuen.

• Jos kaksi Mini-DisplayPort-näyttöä ja enintään 30-tuumainen DVI-näyttö halutaan yhdistää samanaikaisesti, käytä portteja ilman sovittimia.

• Jos kaksi DVI-näyttöä halutaan yhdistää, käytä Dual-Link DVI -porttia ja Applen Mini-DisplayPort–DVI-sovitinta tai Applen Mini-DisplayPort–Dual-Link DVI -sovitinta (myydään erikseen).

• Jos kolme DVI-näyttöä halutaan yhdistää samanaikaisesti, käytä kahta Applen Mini-DisplayPort–Dual-Link DVI -sovitinta (myydään erikseen).

• Jos haluat yhdistää enintään kolme VGA-näyttöä samanaikaisesti, käytä Mini-DisplayPort–VGA-sovitinta ja DVI–VGA-sovittimia (myydään erikseen).

Huomautus: Jos käytössä on Applen Mini-DisplayPort–DVI-sovitin, ainoastaan kahteen porttiin kolmesta voidaan yhdistää näyttö. Jos yhdistät kolme näyttöä, DVI-näytöt täytyy yhdistää joko Dual-Link DVI -liitäntään, tai Applen Mini-DisplayPort–Dual-Link DVI -sovitinta on käytettävä.

Esimerkkejä:

Mini-DisplayPort

Mini-DisplayPort

Dual-Link DVI

Kaksi Mini-DisplayPort-näyttöä ja enintään 30-tuumainen DVI-näyttö

Yhdistä näyttöön

Yhdistä näyttöön

Yhdistä näyttöön

Kaksi DVI-näyttöä

Käytä Mini-DisplayPort–DVI-sovitinta tai Käytä Mini-DisplayPort–Dual-Link DVI -sovitinta

Ei käytössä

Yhdistä näyttöön

Kolme DVI-näyttöä

Käytä Mini-DisplayPort–Dual-Link DVI -sovitinta

Käytä Mini-DisplayPort–Dual-Link DVI -sovitinta

Yhdistä näyttöön

Kolme VGA-näyttöä

Käytä Mini-DisplayPort–VGA-sovitinta

Käytä Mini-DisplayPort–VGA-sovitinta

Käytä DVI–VGA-sovitinta