Apple Payn tapahtumahistorian tarkasteleminen

Tarkista Apple Paylla käyttämiesi luotto- tai pankkikorttien viimeisimmät tapahtumat.

Saatat nähdä kaikki luotto- tai pankkikorttitililtäsi tehdyt tapahtumat, myös tapahtumat, jotka on tehty Apple Payta ja fyysistä korttia käyttävillä laitteilla.1 Pankista tai kortinmyöntäjästä riippuen saatat kuitenkin nähdä vain käyttämälläsi laitteella tehdyt ostokset.

Apple Payn tapahtumahistorian tarkasteleminen iPhonessa

1. Avaa Lompakko-appi iPhonessa.

2. Napauta korttia, niin viimeisimpien tapahtumien luettelo tulee näkyviin.

3. Napauta tapahtumaa, niin saat siitä lisätietoja tai voit tehdä ilmoituksen ongelmasta.

Apple Payn tapahtumahistorian tarkasteleminen Apple Watchissa

1. Avaa Lompakko-appi Apple Watchissa.

2. Napauta korttia, niin viimeisimpien tapahtumien luettelo tulee näkyviin.

3. Napauta tapahtumaa, niin saat siitä lisätietoja.

Apple Payn tapahtumahistorian tarkasteleminen iPadissa, Apple Vision Prossa tai Touch ID:llä varustetussa Macissa

1. Avaa laitteesta Lompakko ja Apple Pay ‑asetukset.

• Valitse Touch ID:llä varustetussa Macissa Omenavalikko  > Järjestelmäasetukset ja klikkaa sitten Lompakko ja Apple Pay.

• Valitse iPadista tai Vision Prosta Asetukset > Lompakko ja Apple Pay.

2. Valitse kortti.

3. Valitse Tapahtumat-välilehti.

4. Valitse tapahtuma, niin saat siitä lisätietoja.

Jotkin tapahtumat eivät ehkä vastaa lopullista veloitusta. Pankista tai kortinmyöntäjästä riippuen saatat nähdä vain alustavat valtuutussummat tai esimerkiksi ravintoloiden, huoltoasemien, hotellien ja autovuokraamojen erilaisia tapahtumasummia.

Jos olet yhdistänyt tilin kelvolliseen pankki- tai luottokorttiin Lompakko-apissa, tapahtumahistoriassa voi näkyä yleinen päivittäinen aikaleima.

Kaikkein tarkimmat tapahtumatiedot saat pankin tai kortinmyöntäjän luotto- tai pankkikortin tiliotteesta.

Ota selvää, miten voit tarkasteleminentarkastella Apple Cardin tapahtumahistoriaa.

Apple Paylla tehdyn luotto- tai pankkikorttiveloituksen kiistäminen

Jos haluat kiistää Apple Paylla tehdyn veloituksen, ota yhteyttä pankkiin tai kortinmyöntäjään.

1. Tapahtumahistoria ei ehkä ole käytettävissä laitteessa kaikissa maissa. Pyydä täydellinen tapahtumahistoria luotto- tai pankkikorttisi myöntäjältä.