AirPods Maxien ottaminen käyttöön Macilla ja muilla Bluetooth-laitteilla

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit ottaa AirPods Maxit käyttöön Macilla, Android-laitteella tai toisella Bluetooth-laitteella.

AirPods Maxien käyttäminen Macin kanssa

Varmista, että Macissa on macOS Big Sur 11.1 tai uudempi.

Jos otat AirPods Maxit käyttöön iPhonesi avulla ja Macisi on kirjautuneena iCloudiin samalla Apple ID:llä, AirPods Maxit ovat valmiina käytettäväksi Macin kanssa. Jos AirPods Maxit eivät muodosta yhteyttä, laita ne korviisi ja klikkaa valikkorivilläOhjauskeskusKuvaan ei ole lisätty vaihtoehtoista tekstiä. Klikkaa Bluetooth ja valitse sitten AirPods Maxit luettelosta.

Kuvaan ei ole lisätty vaihtoehtoista tekstiä

Jos AirPods Maxit eivät näy OhjauskeskuksessaKuvaan ei ole lisätty vaihtoehtoista tekstiä, muodosta laitepari niiden ja Macisi välille:

1. Valitse Macin Omenavalikosta () Järjestelmäasetukset ja klikkaa Bluetooth.

2. Varmista, että Bluetooth on käytössä.

3. Pidä AirPods Max -kuulokkeiden vastamelupainiketta painettuna, kunnes tilan merkkivalo vilkkuu valkoisena.

4. Klikkaa Lähellä olevat laitteet -luettelossa olevien AirPods Maxien viereistä Yhdistä-painiketta.

Kuvaan ei ole lisätty vaihtoehtoista tekstiä

Jos ääntä toistetaan edelleen Macin kaiuttimista, klikkaa valikkorivillä OhjauskeskusKuvaan ei ole lisätty vaihtoehtoista tekstiä ja varmista, että AirPods Maxit on valittu äänentoistolaitteeksi.

AirPods Maxien käyttäminen muulla kuin Applen laitteella

Voit käyttää AirPods Maxeja Bluetooth-kuulokemikrofonina muilla kuin Applen laitteilla. Siriä ei voi käyttää, mutta voit puhua ja kuunnella sekä käyttää aktiivista taustamelun vaimennusta ja läpikuulumistilaa. Jos haluat ottaa AirPods Max -kuulokkeet käyttöön Android-puhelimen tai jonkin toisen laitteen (ei Apple-laite)1 kanssa, noudata näitä ohjeita:

1. Valitse muussa kuin Applen laitteessa Bluetoothin asetukset ja varmista, että Bluetooth on päällä.2 Jos sinulla on Android-laite, valitse Asetukset > Yhteydet > Bluetooth.

2. Pidä AirPods Max -kuulokkeiden vastamelupainiketta painettuna, kunnes tilan merkkivalo vilkkuu valkoisena.

3. Kun AirPods Maxit näkyvät Bluetooth-laiteluettelossa, valitse ne.

Lisätietoja

1. AirPods Max -kuulokkeiden ominaisuuksien toiminta saattaa olla rajoitettu riippuen Bluetooth-laitteesta, johon kuulokkeet on yhdistetty.

2. Jos et löydä laitteesi Bluetooth-asetuksia, katso lisätietoja laitteen käyttöoppaasta.