Käyttöaputuen pyytäminen Applelta

Hanki apua Applen puheeseen, näköön, kuuloon, liikkuvuuteen ja kognitiivisiin kykyihin liittyvien käyttöapuominaisuuksien käyttöön puhelimitse tai chatin kautta. Voit pyytää meitä soittamaan sinulle takaisin heti tai haluamanasi ajankohtana. Vastaa vain muutamaan kysymykseen, niin valitsemme sinulle parhaat vaihtoehdot.

käyttöapuominaisuudet

Käyttöaputuen pyytäminen puhelimitse

Voit ottaa yhteyttä Applen käyttöaputukeen puhelimitse englannin kielellä valitsemalla jonkin alla olevista numeroista. Tukinumerot voidaan valita myös käyttämällä omavalintaista tietoliikennevälityspalvelua.

• Yhdysvallat: 1-877-204-3930

• Yhdistynyt kuningaskunta: 0800 048 0754

• Australia: (61) 1-300-365-083

Jos haluat ottaa yhteyttä Applen käyttöaputukeen puhelimitse Manner-Kiinasta, valitse seuraava numero:

• 400-619-8141 (vain mandariinikiina)

Voit myös keskustella edustajan kanssa chatissa tai sopia soittoajan.

Palautteen antaminen

Jos haluat antaa palautetta, ehdottaa parannuksia tai kertoa Apple-tuotteiden käyttöapuominaisuuksien käyttöön liittyvistä kokemuksistasi, lähetä sähköpostia seuraavaan osoitteeseen: accessibility@apple.com.

Jos haluat antaa palautetta tietystä Apple-tuotteesta, siirry osoitteeseen https://www.apple.com/fi/feedback.

Lisätietoja

Lue lisää Apple-laitteiden käyttöapuominaisuuksista.