AirPodien sarjanumeron etsiminen

Tässä artikkelissa kerrotaan, missä AirPodien sarjanumero sijaitsee.

Sarjanumeron etsiminen iOS:n tai iPadOS:n Asetuksista

1. Kun AirPodit ovat korvissasi ja yhdistettyinä iPhoneen tai iPadiin, valitse Asetukset > Bluetooth. Voit vaihtoehtoisesti valita Asetukset > [oma AirPodisi].1

2. Valitse AirPods-kuulokkeet laiteluettelosta (esimerkiksi Jaakon AirPods Pro).

3. Napauta AirPodien vierestä Lisätietoja-painikettaKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä, jotta näet sarjanumeron.2

Bluetooth-asetukset iPhonessa

Sarjanumeron katsominen macOS:n järjestelmäasetuksissa

1. Kun AirPodit ovat korvissasi ja yhdistettyinä Maciisi, valitse Omenavalikko  > Järjestelmäasetukset.

2. Näet sarjanumeron valitsemalla omat AirPods-kuulokkeesi (esimerkiksi Jaakon AirPods Pro).

Järjestelmäasetukset Macissa

Sarjanumeron etsiminen laitteesta

Löydät sarjanumeron painettuna AirPodeihin tai latauskoteloon.

AirPods- tai AirPods Pro -kuulokkeet

Jos sinulla on AirPods- tai AirPods Pro -kuulokkeet, AirPodeilla ja latauskotelolla on sama sarjanumero. Löydät sarjanumeron latauskotelon, langattoman latauskotelon, MagSafe-latauskotelon, 3. sukupolven AirPods-kuulokkeiden Lightning-latauskotelon tai 2. sukupolven AirPods Pro ‑kuulokkeiden MagSafe-latauskotelon (Lightning tai USB-C) kannen sisäpuolelta.

AirPodien latauskotelon tai langattoman latauskotelon sarjanumero

AirPods Max

Jos sinulla on AirPods Maxit, voit tarkistaa sarjanumeron irrottamalla vasemman magneettisen korvatyynyn.

Sarjanumero vasemman tyynyn alla

Sarjanumeron etsiminen alkuperäispakkauksesta

Jos alkuperäinen pakkaus on tallessa, löydät sarjanumeron viivakoodin vierestä. Löydät sarjanumeron myös tuotteen alkuperäisestä kuitista tai laskusta.

Sarjanumero pakkauksessa

1. Jos laitteesi käyttää aiempaa ohjelmistoversiota kuin iOS 14 tai iPadOS 14, sarjanumero löytyy kohdasta Asetukset > Yleiset > Tietoja. Vieritä alaspäin, kunnes näet AirPodiesi nimen, ja napauta nimeä.

2. AirPods (2. ja 3. sukupolvi)- ja AirPods Pro (1. ja 2. sukupolvi) ‑kuulokkeissa kullakin AirPodilla on myös oma sarjanumero, joka on painettu AirPodin pintaan. Jos sinun on lähetettävä AirPodit tai latauskotelo huoltoon, käytä kotelon kanteen painettua, ensisijaista sarjanumeroa. Et tarvitse AirPodeihin painettuja sarjanumeroita.