Safarin päivittäminen uusimpaan versioon

Jos laitteellesi on saatavilla Safari-päivitys, saat sen käyttöösi päivittämällä macOS:n, iOS:n, iPadOS:n tai visionOS:n.

Safari-päivitysten hankkiminen Macille, iPhonelle, iPadille tai Apple Vision Prolle

Safarin uusin versio sisältyy Apple-laitteesi käyttöjärjestelmän uusimpaan versioon.

Safari-päivitysten hankkiminen Windowsille

Apple ei enää tarjoa Safari-päivityksiä Windowsille tai muille PC-käyttöjärjestelmille. Vuonna 2010 julkaistu ja nyt jo vanhentunut Safari 5.1.7 for Windows oli viimeinen Windowsille tehty versio.

Jos verkkosivusto ilmoittaa, että selaimesi on vanhentunut

Jos verkkosivusto ilmoittaa, että Safari on vanhentunut, vaikka käytössä on macOS:n, iOS:n, iPadOS:n tai visionOS:n uusin versio, verkkosivustossa voi olla ongelma. Jos olet varma, että haluat käyttää verkkosivustoa, ota yhteyttä sen omistajaan tai kehittäjään ja pyydä ohjeita verkkosivuston käyttöön.