Appien sisäisten ostojen estäminen iPhonessa tai iPadissa Ruutuaika-toiminnon avulla

Ruutuajan avulla voit estää tahattomat tai luvattomat ostot App Storesta ja muista Applen palveluista. Voit myös vaatia salasanaa ostojen yhteydessä, estää tietynlaiset ostot tai poistaa ostot käytöstä kokonaan.

Appien sisäisten ostojen estäminen edellyttää, että Ruutuaika on käytössä. Ruutuajan ottaminen käyttöön ja käyttäminen.

Näin estät appien sisäiset ostot iPhonessa tai iPadissa

1. Kun Ruutuaika on käytössä, siirry kohtaan Asetukset > Ruutuaika ja valitse Sisältö ja yksityisyys. Anna pääsykoodisi, jos sitä kysytään, ja ota sitten Sisältö ja yksityisyys -rajoitukset käyttöön. Sinulta kysytään pääsykoodia vain, jos olet luonut sellaisen Ruutuaika-toiminnossa. Lue, miten voit luoda pääsykoodin Ruutuaika-toiminnossa.

iPhone-näyttö, jossa näkyy sisältö- ja yksityisyysrajoitusten asetus
  2. Napauta iTunes- ja App Store -ostot.

3. Napauta Ostot apeissa ja valitse Älä salli.*

iPhone näyttö, jossa näkyy asetus iTunes- ja App Store -ostosten poistamiseen käytöstä

* Tässä voit myös asettaa salasanan iTunes-, Kirjat- tai App Store -ostoksille.

Muita tapoja hallita ostoja Apple-laitteessa