Tietoja Applen Mini DisplayPort -sovittimista

Näiden sovittimien avulla voit liittää Mini DisplayPort-, Thunderbolt- tai Thunderbolt 2 -portilla varustetun Macin DVI- tai VGA-kaapelia käyttävään näyttöön.

Applen Mini DisplayPort -sovittimet toimivat niiden Mac-mallien kanssa, joissa on Mini DisplayPortKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä, Thunderbolt-porttiKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä tai Thunderbolt 2 -porttiKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä, kun käytössä on Mac OS X Leopard 10.5.6 tai uudempi:

Nämä sovittimet eivät toimi Applen Thunderbolt 3 (USB-C) – Thunderbolt 2 -sovittimen kanssa, joka ei tue Mini DisplayPort -näyttöjä.

Applen Mini DisplayPort–DVI -sovitin

Kuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä

Applen Mini DisplayPort–DVI-sovittimella voi liittää Macin, jossa on Mini DisplayPortKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä, Thunderbolt-porttiKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä tai Thunderbolt 2 -porttiKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä, Single-Link DVI -kaapelia käyttävään näyttöön.

Tämä sovitin tukee enintään 1920 x 1200 pikselin näyttötarkkuutta.

Applen Mini DisplayPort–Dual-Link DVI -sovitin

Kuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä

Applen Mini DisplayPort–Dual-Link DVI -sovittimella voi liittää Macin, jossa on Mini DisplayPortKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä, Thunderbolt-porttiKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä tai Thunderbolt 2 -porttiKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä, Dual-Link DVI -kaapelia käyttävään näyttöön.

Tämä sovitin tukee enintään 2560 x 1600 pikselin näyttötarkkuutta. Jos haluat käyttää sovitinta Applen 30 tuuman Cinema HD Display -näytön kaltaisen Dual-Link DVI -näytön kanssa, liitä näytön USB-kaapeli sovittimen USB-A-porttiinKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä ja sitten sovittimen USB-A-kaapeli Macin USB-A-porttiin.

Applen Mini DisplayPort–VGA -sovitin

Kuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä

Applen Mini DisplayPort–VGA -sovittimella voi liittää Macin, jossa on Mini DisplayPortKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä, Thunderbolt-porttiKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä tai Thunderbolt 2 -porttiKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä, VGA-kaapelia käyttävään näyttöön.

Tämä sovitin tukee enintään 1920 x 1200 pikselin näyttötarkkuutta. Yli 1600 x 1200 pikselin tarkkuuden saavuttamiseksi korkeampaa virkistystaajuutta käyttävät näytöt saattavat vaatia, että lasket virkistystaajuutta.

Koska VGA-yhteys on anaologinen (eli ei digitaalinen), HDCP-salattua sisältöä ei ehkä toisteta tai se toistetaan pienemmällä tarkkuudella.

Lisätietoja

DVI-kaapelit, joissa on lisänastoja analogista signaalia varten, eivät ole yhteensopivia DVI-sovittimien täysin digitaalisen DVI-portin kanssa.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.