Suoran kuuntelun käyttäminen Made for iPhone -kuulolaitteiden avulla

Suoran kuuntelun avulla iPhonesta, iPadista tai iPod touchista tulee etämikrofoni, joka lähettää ääntä Made for iPhone -kuulolaitteeseesi. Suora kuuntelu helpottaa meluisassa tilassa käydyn keskustelun tai huoneen toisella puolella puhuvan henkilön kuuntelemista.

Suoraa kuuntelua voi käyttää Made for iPhone -kuulolaitteiden kanssa toimivan iOS-laitteen kanssa.

Suoran kuuntelun käyttöönotto

No alt supplied for Image
  1. Valitse Asetukset > Käyttöapu ja sitten Kuulokojeet.

2. Napauta kuulokojeesi nimeä MFi-kuulokojeet-kohdassa.

3. Napauta Aloita suora kuuntelu.

4. Aseta laite sen henkilön eteen, jota haluat kuunnella.

Suoran kuuntelun poistaminen käytöstä

No alt supplied for Image
  1. Napauta Asetukset > Käyttöapu ja sitten Kuulokojeet.

2. Napauta kuulokojeesi nimeä MFi-kuulokojeet-kohdassa.

3. Napauta Lopeta suora kuuntelu.

Käyttöapu-oikotien käyttäminen

Voit ottaa Suora kuuntelu -toiminnon käyttöön, poistaa sen käytöstä sekä hallita muita kuulolaitteesi toimintoja Käyttöapu-oikotien avulla. Määritä Käyttöapu-oikotie siten, että se sisältää Suora kuuntelu -toiminnon.

Käyttöapu-oikotien avulla voit

• aloittaa tai lopettaa suoran kuuntelun

• tarkastella akunkestoa

• säätää toisen tai molempien kuulolaitteiden äänenvoimakkuutta

• valita äänen esiasetukset.

No alt supplied for Image

Jos haluat käyttää Käyttöapu-oikotietä lukitulta näytöltä, valitse Asetukset > Käyttöapu, valitse Kuulokojeet ja ota Säädä lukitulla näytöllä -asetus käyttöön.

Ohjeiden hankkiminen, jos Suora kuuntelu -toimintoa ei näy

1. Varmista, että kuulokojeesi on yhdistetty iPhoneen. Kuulokojeesta täytyy ehkä muodostaa laitepari tai se täytyy yhdistää uudelleen.

2. Tarkista, että näet kuulokojeesi Ohjauskeskuksen toistotoimintojen laitevalinta-alueella.

3. Jos näet siellä jonkin muun lisälaitteen, napauta sitä ja valitse sitten kuulolaitteesi näyttöön avautuvasta luettelosta.

No alt supplied for Image

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.