Näin selvität, onko Intel-pohjaisessa Mac-tietokoneessa 32- vai 64-bittinen prosessori

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit selvittää, onko käytössä 32- vai 64-bittinen Intel-pohjainen Mac.

Tämä artikkeli on arkistoitu eikä Apple enää päivitä sitä.
  1. Valitse ylhäällä vasemmalla olevasta Omenavalikosta () Tietoja tästä Macista ja valitse sitten Lisätietoja.
  2. Valitse Laitteisto-osa.
  3. Etsi Prosessorin nimi.
  4. Vertaa prosessorin nimeä alla oleviin tietoihin ja selvitä, onko Mac-tietokoneessasi 32- vai 64-bittinen prosessori.
Prosessorin nimi 32- vai 64-bittinen
Intel Core Solo 32-bittinen
Intel Core Duo 32-bittinen
Intel Core 2 Duo 64-bittinen
Intel Quad-Core Xeon 64-bittinen
Dual-Core Intel Xeon 64-bittinen
Quad-Core Intel Xeon 64-bittinen
Core i3 64-bittinen
Core i5 64-bittinen
Core i7 64-bittinen