Ohjeita laitteiston ominaisuuksiin liittyviin ongelmiin iPhonessa, iPadissa ja iPod touchissa

Tutustu seuraaviin linkkeihin, jos laitteen kaiuttimien, mikrofonien, painikkeiden, näytön, mobiiliyhteyden tai muiden fyysisten ominaisuuksien kanssa on ongelmia.

Varmista ensin, että käytössä on iOS:n uusin versio. Jos ongelma toistuu päivityksen jälleen, etsi oire alta ja osoita linkkiä saadaksesi ohjeita.

Akustinen kaiutin/mikrofoni/vastaanotin

Lue ohjeita seuraaviin ongelmiin:

Virta/akku

Akkuun tai lataamiseen liittyvät ongelmat

Hyväksyttävät lämpötilat

Muita ongelmia

Lue ohjeita seuraavien ongelmien ratkaisemiseen iPhonessa:

• Laite ei käynnisty.
  • Laite vaikuttaa jähmettyneeltä.
  • Laitteen käynnistyminen pysähtyy näyttöön, jossa on Apple-logo.
  • Laitteen lukitus ei avaudu tai laite ei sammu liu'uttamalla.

Näyttö

Lue laitteen näyttöön liittyviä ohjeita, jos siinä on jokin seuraavista ongelmista:

• Näyttö on liian himmeä tai liian kirkas tai kuvat näkyvät haaleina.
  • Näyttö näkyy yksivärisenä (mustana, valkoisena tai sinisenä).
  • Näytössä on viivoja, puuttuvia osioita, värivirheitä tai huono kuvanlaatu.

Lue ohjeita muihin näyttöongelmiin:

Yleiset laite- ja yhteysongelmat

Wi-Fi- ja Bluetooth-ongelmat

Seuraavissa artikkeleissa on ohjeita Wi-Fi-ongelmiin:

Ei verkkoa -viesti näkyy näytön vasemmassa yläkulmassa

Lue ohjeita tähän ongelmaan.

SIM-korttia ei ole asennettu -varoitusviesti

Lue ohjeita tähän ongelmaan.

Ei näy iTunesissa / USB-yhteyden ongelmat

Seuraavissa artikkeleissa on ohjeita tähän ongelmaan:

Painikkeet ja kytkimet

Lue ohjeita nukkumispainikkeeseen, Koti-painikkeeseen, äänenvoimakkuuspainikkeisiin, soitto/äänetön-kytkimeen tai sivukytkimeen liittyviin ongelmiin.

Kamera

Kamera ei toimi tai kuvan laatu ei ole sellainen kuin pitäisi.

Lisävarusteet

Lue ohjeita lisävarusteisiin liittyviin ongelmiin:

Ongelma ei ratkennut

Jos laitteeseen liittyvä ongelma ei ratkennut, ota yhteys Apple-tukeen.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta.

Muokattu viimeksi: