iTunesin Windows-version lataaminen

Windows 10:ssä ja sitä uudemmissa voit käyttää musiikkia, videosisältöä ja Apple-laitteita omilla Apple Music-, Apple TV- ja Apple-laitteet-apeilla. Jos Windows-tietokone ei tue näitä appeja, voit jatkaa iTunesin Windows-version käyttöä.

Apple Music-, Apple TV- ja Apple-laitteet-appien Windows-versioiden käyttäminen

Voit käyttää iTunesin sijasta kolmea erillistä appia, jotka on suunniteltu erityisesti musiikin kuuntelemiseen, sisällön katsomiseen ja Apple-laitteiden hallintaan.

Apple Music ‑apin kuvake

Apple Music -appi
Kuuntele ja hallitse iTunes-kirjaston musiikkia ja iTunes Store ‑ostoja.

Lue lisätietoja Apple Music ‑apin Windows-versiosta

Apple TV -apin kuvake

Apple TV -appi
Katso ja hallitse iTunes-kirjaston elokuvia ja TV-ohjelmia sekä iTunes Store ‑ostoja.

Lue lisätietoja Apple TV ‑apin Windows-versiosta

Apple-laitteet-apin kuvake

Apple-laitteet-appi
Päivitä, varmuuskopioi, palauta ja hallitse iPhonen tai iPadin sisältöä manuaalisesti. Voit myös synkronoida sisältöä manuaalisesti Windows-tietokoneesta.

Lue lisätietoja Apple-laitteet-apin Windows-versiosta

Tärkeitä tietoja Apple Music-, Apple TV- ja Apple-laitteet-apeista

• Tarvitset Windows 10:n tai sitä uudemman.
  • Sinun on ladattava kaikki kolme appia: Apple Music, Apple TV ja Apple-laitteet. Jos lataat vain yhden näistä apeista, iTunes pyytää sinua lataamaan kaksi muuta appia, jotta voit käyttää iTunes-kirjaston musiikki- ja videosisältöä.
  • Kun olet ladannut apit, voit käyttää iTunesia vain podcastien ja äänikirjojen kuunteluun.
  • Apple Music- ja Apple TV ‑apit lukevat iTunes-kirjaston sisältöä, joten älä poista kirjastoa.
  • Jotta voit käyttää iTunes Store ‑ostoja Apple Music- ja Apple TV ‑apeista, sinun on valtuutettava tietokone Apple ID:n avulla.

iTunes Apple Music-, Apple TV- ja Apple-laitteet-appien lataamisen jälkeen

Kun olet ladannut Apple Music-, Apple TV- ja Apple-laitteet-apit, et näe enää musiikki- ja videosisältöä iTunesissa. Et voi myöskään enää synkronoida ja hallita iPhonea tai iPadia manuaalisesti iTunesin avulla. Voit käyttää iTunesilla vain podcasteja ja äänikirjoja.

Jos haluat käyttää iTunes-kirjaston musiikki- ja videosisältöä, käytä Apple Music-, Apple TV- ja Apple-laitteet-appeja. Jos haluat hallita iPhonea tai iPadia, käytä Apple-laitteet-appia.

Apple Music-, Apple TV- ja Apple-laitteet-appien lataaminen ja päivittäminen

Kun olet ladannut Apple Music-, Apple TV- ja Apple-laitteet-apit, voit tarkistaa, onko Microsoft Storessa saatavilla päivityksiä.

Jos Windows-tietokone ei tue Apple Music-, Apple TV- ja Apple-laitteet-appeja

Jos Windows-tietokone ei täytä Apple Music-, Apple TV- ja Apple-laitteet-appien järjestelmävaatimuksia, voit jatkaa iTunesin Windows-version käyttöä.

iTunesin Windows-version hankkiminen

Lataa Windowsin iTunes Microsoft Storesta

Jos tarvitset apua iTunesin lataamiseen Microsoft Storesta tai iTunesin Windows-version hallintaan, ota yhteyttä Microsoftiin.

Kun olet ladannut iTunesin Windows-version, voit tarkistaa, onko Microsoft Storessa saatavilla päivityksiä.

Storen valikoima ja ominaisuudet voivat vaihdella maa- tai aluekohtaisesti. Ota selvää, mitä voit ostaa maassasi tai alueellasi.

Apple Musicin saatavuus voi vaihdella maa- tai aluekohtaisesti. Apple TV -appi ja jotkin Apple TV -apin ominaisuudet eivät ole saatavilla kaikissa maissa tai kaikilla alueilla. Lue, mitä maassasi tai alueellasi on saatavilla.