Perheenjäsenien ostamien appien ja sisällön lataaminen

Jos käytät ostojen jakoa, voit ladata appeja ja toistaa perheenjäseniesi ostamaa sisältöä.

Perheenjäsenien ostaman sisällön lataaminen iPhonella tai iPadilla

1. Avaa App Store, Apple TV -appi tai Apple Books.
  2. Etsi perheenjäsenien ostokset.
    • App Store: napauta profiilikuvaasi näytön yläreunasta ja napauta sitten Ostetut.
    • Apple TV -appi: napauta Kirjasto-välilehteä ja sitten Perhejako.
    • Apple Books: napauta profiilikuvaasi näytön yläreunasta.
  3. Napauta perheenjäsenen nimeä, niin näet hänen sisältönsä. Lue, miten toimia, jos sisältöä ei näy tai perheenjäsenen napauttaminen ei onnistu.
  4. Lataa kohde napauttamalla sen vieressä olevaa Lataa-painiketta.

Perheenjäsenien ostaman sisällön lataaminen Macilla

Etsi luettelo perheen ostoksista ja lataa tai toista sitten sisältö.

Apin lataaminen Macilla

1. Avaa App Store.
  2. Klikkaa nimeäsi alakulmassa. Jos et näe nimeäsi, klikkaa Kirjaudu sisään -painiketta  ja klikkaa sitten nimeäsi.
  3. Jos haluat nähdä perheenjäsenen sisällön, klikkaa nimeäsi Ostaja-kohdan vierestä. Valitse sitten perheenjäsenen nimi näkyviin tulevasta luettelosta.
  4. Lataa haluamasi appi.

TV-ohjelman tai elokuvan lataaminen Macilla

1. Avaa Apple TV -appi.
  2. Klikkaa ikkunan ylälaidasta Kirjasto, klikkaa sivupalkissa Kirjasto-kohdan vieressä olevaa nuolta ja valitse perheenjäsenen kirjasto.
  3. Lataa tai toista haluamasi ohjelma.

Kirjan tai äänikirjan lataaminen Macilla

1. Avaa Apple Books -appi.
  2. Klikkaa nimeäsi alakulmassa. Jos et näe nimeäsi, klikkaa Kirjaudu sisään -painiketta  ja klikkaa sitten nimeäsi.
  3. Tilisivusi tulee näkyviin. Valitse perheenjäsenen nimi Perheen ostot -kohdasta.
  4. Valitse Kirjat tai Äänikirjat.
  5. Lataa haluamasi kirjat.

Perheenjäsenien ostaman sisällön lataaminen Windows-tietokoneella

1. Valitse iTunes-ikkunan ylälaidassa olevalta valikkoriviltä Tili > Perheen ostot.
  2. Valitse perheenjäsenesi nimi tarkastellaksesi hänen sisältöään.
  3. Lataa tai toista haluamasi kohteet.

Perheenjäsenien ostamien ohjelmien katsominen Apple TV:llä, älytelevisiolla tai striimauslaitteella

1. Avaa Apple TV -appi.
  2. Valitse Kirjasto > Perhejako ja valitse sitten perheenjäsen, niin näet jaetut elokuvat ja TV-ohjelmat.

Jos et näe perheesi sisältöä

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.