Tietoja iPodin pakottamisesta käynnistymään uudelleen

Jos iPodisi ei vastaa, yritä pakottaa se käynnistymään uudelleen.

iPod touchin pakottaminen käynnistymään uudelleen

Toimi mallikohtaisten ohjeiden mukaan:

iPod touch (7. sukupolvi)

Pidä yläpainiketta ja äänenvoimakkuuden vähennyspainiketta painettuina vähintään 10 sekunnin ajan, kunnes Apple-logo tulee näkyviin.

iPod touchin (6. sukupolvi) tai aiemman pakottaminen käynnistymään uudelleen

Pidä yläpainiketta ja Koti-painiketta painettuina vähintään 10 sekunnin ajan, kunnes Apple-logo tulee näkyviin.

Tarvitsetko lisää ohjeita?

iPod nanon pakottaminen käynnistymään uudelleen

Toimi mallikohtaisten ohjeiden mukaan:

iPod nano (7. sukupolvi)

Pidä nukkumispainiketta ja Koti-painiketta painettuina, kunnes näyttö sammuu. Odota sitten muutama sekunti, kunnes laite käynnistyy uudelleen. Tarvitsetko edelleen apua? Kytke iPod virtalähteeseen ja yritä sitten uudelleen.

iPod nano (6. sukupolvi)

Pidä nukkumispainiketta ja äänenvoimakkuuden vähennyspainiketta painettuina vähintään 8 sekunnin ajan tai kunnes Apple-logo tulee näkyviin. Tarvitsetko edelleen apua? Kytke iPod virtalähteeseen ja yritä sitten uudelleen.

iPod nano (5. sukupolvi) ja aiemmat

Aseta lukituskytkin kunnolla avattuun asentoon. Pidä sitten valikkopainiketta ja keskipainiketta (tai valintapainiketta) painettuina 8 sekunnin ajan tai kunnes Apple-logo tulee näkyviin.

Tarvitsetko lisää ohjeita?

iPod shufflen pakottaminen käynnistymään uudelleen

Lue, miten voit pakottaa iPod shufflen käynnistymään uudelleen tai miten voit ladata laitteesi. Selvitä, mikä malli sinulla on.

iPod classicin pakottaminen käynnistymään uudelleen

1. Aseta lukituskytkin kunnolla avattuun asentoon.

2. Pidä valikkopainiketta ja keskipainiketta (tai valintapainiketta) painettuina 8 sekunnin ajan tai kunnes Apple-logo tulee näkyviin.

Tarvitsetko edelleen apua?