Langattoman PlayStation-peliohjaimen liittäminen Apple-laitteeseen

Liitä langaton PlayStation-peliohjain iPhoneen, iPadiin, Apple TV:hen, Maciin tai Apple Vision Prohon.

Tuetut PlayStation-ohjaimet

• Langaton PlayStation DualShock 4 ‑ohjain

• Langaton PlayStation 5 DualSense ‑ohjain

• Langaton PlayStation 5 DualSense Edge -ohjain

Laiteparin muodostaminen ja ohjaimen yhdistäminen

1. Varmista, että ohjaimesta on katkaistu virta.

2. Pidä PS- ja Create (tai Share) -painikkeita painettuina samanaikaisesti, kunnes valopalkki alkaa vilkkua. Ohjain on nyt laiteparin muodostustilassa, minkä ansiosta Apple-laite voi havaita sen.

3. Avaa Bluetooth-asetukset Apple-laitteessa ja valitse ohjain lähellä olevien laitteiden luettelosta.

4. Jos ohjain muodostaa laiteparin mutta ei muodosta yhteyttä, paina ohjaimen PS-painiketta.

Lisätietoja

Lue lisätietoja langattomien peliohjainten yhdistämisestä, ohjaimen painikkeiden ja ominaisuuksien muokkaamisesta ja siitä, mitä voit tehdä, jos ohjain ei muodosta yhteyttä tai toimi odotetulla tavalla.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.