Universaalin leikepöydän käyttäminen sisältöjen kopiointiin ja liittämiseen Apple-laitteiden välillä

Universaalin leikepöydän avulla voit kopioida sisältöä, kuten tekstiä, kuvia ja videoita, yhdessä Apple-laitteessa ja liittää sisällön sitten toiseen Apple-laitteeseen.

Kuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä

Universaalin leikepöydän ottaminen käyttöön

Käytä universaalia leikepöytää sellaisten Macien, iPhone -puhelinten, iPadien tai Apple Vision Pro -laitteiden kanssa, jotka täyttävät Jatkuvuus-ominaisuuden järjestelmävaatimukset. Se toimii, kun laitteesi ovat lähellä toisiaan ja määritetty seuraavasti:

• Jokaisella laitteella on kirjauduttu sisään samalla Apple ID:llä.

• Jokaisessa laitteessa on Bluetooth ja Wi-Fi käytössä.

• Jokaisessa laitteessa Handoff on päällä (se on oletusarvoisesti käytössä):

• iPhone, iPad: valitse Asetukset > Yleiset > AirPlay ja Handoff ja laita Handoff sitten päälle.

• Mac: Valitse Omenavalikko  > Järjestelmäasetukset, klikkaa sivupalkissa Yleiset ja sitten oikealla AirDrop ja Handoff. Laita päälle Salli Handoff-toiminto Macin ja iCloud-laitteiden välillä.

• Apple Vision Pro: Valitse Asetukset > Yleiset > Handoff ja laita Handoff sitten päälle.

Universaalin leikepöydän käyttäminen

1. Kopioi teksti, kuva, tiedosto tai muu sisältö yhdellä laitteella ihan tavalliseen tapaan.

2. Sisältö lisätään automaattisesti lähistöllä olevan toisen laitteen leikepöydälle. Se säilyy siellä hetken tai kunnes korvaat sen kopioimalla jotain muuta jommallakummalla laitteella.

3. Liitä sisältö toiseen laitteeseen tavalliseen tapaan.