Een AppleCare-abonnement wordt niet weergegeven in Mijn support

Geregistreerde AppleCare-abonnementen worden bij uw Apple apparaat in Mijn support weergegeven. Als uw abonnement niet wordt weergegeven, leest u hier wat u moet doen.

Niet alle AppleCare-abonnementen zijn beschikbaar in alle landen en regio's.

Een AppleCare-abonnement vinden

1. Log in bij Mijn support met uw Apple ID en wachtwoord.

2. Zoek onder 'Mijn apparaten' de Apple apparaten met een geregistreerd AppleCare-abonnement.

Als u tegelijk een Apple apparaat en AppleCare Protection Plan koopt, registreren wij het automatisch voor u. We registreren ook automatisch uw AppleCare+-abonnementen. U hoeft dit dus niet zelf te doen.

Lees hier wat u moet doen als u uw Apple ID of wachtwoord bent vergeten.

Als uw abonnement niet wordt weergegeven

Als het AppleCare-abonnement niet bij uw Apple apparaat wordt weergegeven:

• Het apparaat is mogelijk niet geregistreerd met een AppleCare-abonnement. Als u het AppleCare Protection Plan in de Apple Online Store hebt gekocht, moet u het registreren in Mijn support.

• Het AppleCare-abonnement is mogelijk geregistreerd onder een andere Apple ID. Als u meerdere Apple ID's hebt, logt u uit bij Mijn support en logt u opnieuw in met een andere Apple ID en het bijbehorende wachtwoord. Zoek het AppleCare-abonnement vervolgens opnieuw onder 'Mijn apparaten'.

Als het abonnement met een onjuiste Apple ID is geregistreerd

Neem contact op met Apple Support als u een AppleCare-abonnement ziet staan onder een Apple ID die u niet meer wilt gebruiken. We kunnen u helpen uw apparaat en AppleCare-abonnementen onder de gewenste Apple ID te verzamelen.

Wanneer u contact met ons opneemt, hebt u het volgende nodig:

Als u het AppleCare Protection Plan met onjuiste informatie ziet, kunt u het online bijwerken.

Als u het abonnement nog steeds niet ziet

Als u het apparaat niet vindt wanneer u inlogt bij Mijn support, hebt u misschien wel meerdere Apple ID's. Ga naar uw Apple ID-accountpagina en klik op 'Je Apple ID of wachtwoord vergeten?'. Klik op 'Apple ID vergeten?' wanneer u wordt gevraagd uw Apple ID in te voeren.

Neem contact op met Apple Support als u nog steeds hulp nodig hebt.