Support til Safari

Opdater Safari

Få den nyeste version af Safari til din Mac, iPhone, iPad eller Apple Vision Pro.

Ryd browserhistorikken

Fjern alle de oplysninger, som Safari gemmer om de steder, du har besøgt i en periode, du selv vælger.

Bloker pop op-vinduer

Bloker pop op-vinduer, og håndter vedvarende annoncer på iPhone, iPad, eller Mac.

Ryd cookies

Se de websteder, der har gemt cookies og webstedsdata, og fjern nogle af dem eller dem alle.

Websteder indlæses ikke

Løs problemer, hvis websteder ikke indlæses, eller Safari afsluttes uventet.

Øg din onlinesikkerhed

Undgå phishing og anden svindel, og få advarsler om mistænkte phishing-websteder.

Anonymitetsrapport

Se en liste med kendte sporingsmekanismer, som Safari har forhindret i at spore dig på tværs af de websteder, du har besøgt.

Brugerhåndbog til Safari

Få mere at vide om alle funktioner og indstillinger i Safari til iPhone, iPad og Mac.

Apple-fællesskaber

Find svar, stil spørgsmål, og opret forbindelse til andre Apple-brugere.

Få support

Vi kan hjælpe dig med at finde de bedste supportløsninger.

Appen Support

Få personligt tilpasset adgang til løsninger for dine Apple-produkter.