Support til Mail

Åbning af indstillinger for Mail

Angiv din e-mailadresse nedenfor, så bekræfter vi dine indstillinger for Mail.

Gyldig indtastning Ugyldig indtastning
Angiv en korrekt formateret e-mailadresse. Indstillingerne for Mail er ukendte for din e-mailudbyder. Kontakt din udbyder for at få de rigtige indstillinger.
Indstillinger for Mail blev fundet.

Server til indgående e-mail

Kontotype

Brugernavn

Serverport

Godkendelse

Adgangskode

MD5 Udfordring-Svar

Kerberos version 5 (GSSAPI)

Godkendt POP (APOP)

NTLM

Ingen

SSL/TLS

Ja

Nej

Serverens værtsnavn

Server til udgående e-mail

Server til udgående e-mail (Mac OS)

Kontotype

Brugernavn

Serverport

Godkendelse

Adgangskode

MD5 Udfordring-Svar

Kerberos version 5 (GSSAPI)

Godkendt POP (APOP)

NTLM

Ingen

SSL/TLS

Ja

Nej

Serverens værtsnavn

Server til indgående e-mail

Kontotype

Brugernavn

Serverport

Godkendelse

Adgangskode

MD5 Udfordring-Svar

Kerberos version 5 (GSSAPI)

Godkendt POP (APOP)

NTLM

Ingen

SSL/TLS

Ja

Nej

Serverens værtsnavn

Server til udgående e-mail (iOS)

Kontotype

Brugernavn

Serverport

Godkendelse

Adgangskode

MD5 Udfordring-Svar

Kerberos version 5 (GSSAPI)

Godkendt POP (APOP)

NTLM

Ingen

SSL/TLS

Ja

Nej

Serverens værtsnavn

Bemærk! Apple registrerer og bruger muligvis din domæneadresse (f.eks. yahoo.com, gmail.com osv.) med henblik på at forbedre vores produkter og tjenester. Ud over dette lagres din fulde e-mailadresse ikke, og den bruges ikke af Apple og deles ikke med andre enheder.

Få hjælp til Mail

Sådan føjer du en e-mailkonto til din iOS-enhed

Du kan oprette en e-mailkonto i appen Mail på din iPhone eller iPad automatisk eller manuelt. Læs mere om, hvilken måde der er bedst for dig.

Sådan skifter du standardapp til e-mail

Du kan vælge, hvilken app der skal åbnes, når du klikker på et link til en e-mailadresse.

Få mere at vide om Skjul min e-mailadresse og iCloud+

Få mere at vide om, hvordan du genererer unikke, tilfældige e-mailadresser, der videresender til din indbakke, som en del af dit abonnement på iCloud+.

Brugerhåndbog til Mail

Få mere at vide om de nyeste funktioner, og hvordan du bruger Mail til Mac, iPhone og iPad.

Apple-fællesskaber

Find svar, stil spørgsmål, og opret forbindelse til andre Apple-brugere.

Få support

Vi kan hjælpe dig med at finde de bedste supportløsninger.

Appen Support

Få personligt tilpasset adgang til løsninger for dine Apple-produkter.