Hvis din iPhone eller iPad mistes eller bliver stjålet

Hvis du har mistet din iPhone eller tror, at den er blevet stjålet, kan Find hjælpe med at beskytte din enhed, konti og personlige oplysninger.

Marker enheden som mistet på iCloud.com/find for at låse din enhed

Du behøver ikke at indtaste en bekræftelseskode for at logge ind på iCloud.com/find. Du kan bruge Find enheder, selvom din godkendte enhed mistes eller bliver stjålet.

Hvis du bliver bedt om at indtaste en bekræftelseskode, når du logger ind med dit Apple-id og din adgangskode, skal du i stedet vælge knappen Find enheder.

Når du markerer din iPhone eller iPad som mistet, sættes din enhed i funktionen Mistet. Den låses med en adgangskode, betalingskort og adgangskort, som du bruger med Apple Pay, spærres, og du kan vise et telefonnummer og en besked til en person, der finder din enhed.

1. Log ind på iCloud.com/find.

2. Vælg din iPhone eller iPad. Kortet zoomer ind på enhedens lokalitet, hvis den er tilgængelig.

3. Vælg Marker som mistet, og følg derefter vejledningen på skærmen for at lægge et telefonnummer og en besked.

4. Vælg Aktiver for at låse din iPhone eller iPad med den eksisterende adgangskode. Hvis du ikke har indstillet en adgangskode, bliver du bedt om at oprette en.

Læs mere om, hvordan du bruger funktionen Mistet, på iCloud.com

Hvis Find ikke var slået til på din enhed, før den blev mistet eller stjålet, vises den ikke på iCloud.com/find eller i appen Find, og du kan ikke markere den som mistet eller slette den eksternt. For at beskytte dine personlige oplysninger skal du logge ind på appleid.apple.com og ændre adgangskoden til dit Apple-id med det samme.

Find din iPhone eller iPad

• Når du vælger din iPhone eller iPad, zoomer kortet ind på enhedens lokalitet.

• Hvis din iPhone eller iPad er blevet stjålet, eller hvis den vises på kortet på en lokalitet, som du ikke genkender (f.eks. en ukendt adresse), skal du ikke selv forsøge at hente enheden. Kontakt i stedet det lokale politi.

Hvis du har slået Beskyttelse af stjålet enhed til på din iPhone

• Hvis din iPhone ikke befinder sig på en velkendt lokalitet, skal du godkende med Face ID eller Touch ID for at slå funktionen Mistet fra.

• Hvis du eller en anden person har forsøgt at ændre adgangskoden til dit Apple-id på din iPhone på en ukendt lokalitet, vises din iPhone muligvis ikke på kortet på iCloud.com/find. Du kan stadig anvende Marker som mistet til at låse din enhed.

Læs mere om Beskyttelse af stjålet enhed for iPhone

Andre måder at finde din iPhone eller iPad på

Hvis du har en anden Apple-enhed – én, der er logget ind med dit Apple-id, eller én, der tilhører et medlem af din gruppe med Familiedeling – kan du bruge appen Find til at låse din iPhone eller iPad med og som en hjælp til at finde den.

No alt supplied for Image

Sådan bruger du dit Apple Watch

Tror du, at din iPhone er i nærheden? Hvis du har et Apple Watch, skal du åbne Kontrolcenter og trykke på knappen Ping din iPhone. Du kan trykke for at afspille en lyd på din iPhone eller holde knappen nede for at få iPhone-lommelygten til at blinke. Du kan endda få rutevejledning til din telefons lokalitet direkte på dit ur.*

No alt supplied for Image

Brug appen Find på en anden enhed

Hvis du har en anden Apple-enhed, der er logget ind med dit Apple-id, kan du bruge Find på den pågældende enhed til at låse og finde din iPhone eller iPad.

Brug Find på en anden Apple-enhed

No alt supplied for Image

Brug et familiemedlems enhed

Hvis du er en del af en familiedelingsgruppe, kan dine enheder vises i Find på dine familiemedlemmers enheder.

Brug et familiemedlems iPhone

*Hvis du vil bruge Præcis søgning til at få rutevejledning til din iPhone med knappen Ping din iPhone, skal du bruge Apple Watch Series 9 eller Apple Watch Ultra 2 og iPhone 15 eller en nyere model. Hvis dit Apple Watch er i Energibesparende funktion, kan du ikke få rutevejledninger til din iPhone med knappen Ping din iPhone.

Hvis din iPhone eller iPad er mistet permanent eller blevet stjålet

Hvis din iPhone eller iPad mistes, og du ikke kan finde den, eller hvis din enhed er blevet stjålet, skal du følge disse yderligere trin for at beskytte dine konti og personlige oplysninger samt udskifte din enhed (hvis relevant).

Meld din iPhone eller iPad stjålet

• Meld det til de lokale myndigheder. De beder muligvis om serienummeret på din iPhone eller iPad, som du kan finde, også selvom du ikke har enheden.

• Kontakt din mobiloperatør for at melde din iPhone mistet, bed dem om at deaktivere din konto, og indsend et krav, hvis din iPhone er dækket som en del af dit mobilabonnement.

Læs om, hvordan du finder serienummeret på din enhed

Opdatere dine kontooplysninger

• Skift adgangskoden til dit Apple-id: Log ind på appleid.apple.com, og vælg derefter Login og sikkerhed. Vælg Adgangskode, og følg vejledningen på skærmen.

• Fjern din iPhone eller iPad fra dine godkendte enheder med Apple-id: Log ind på appleid.apple.com, og vælg derefter Enheder i indholdsoversigten. Vælg din enhed, rul ned, og vælg Fjern fra konto.

• Hvis du har indsendt et krav med AppleCare+ med dækning ved tyveri og tab af iPhone, skal du ikke fjerne iPhone fra dit Apple-id (eller fra Find), før dit krav er blevet godkendt.

• Hvis du har slået Beskyttelse af stjålet enhed til på din mistede iPhone, kan du muligvis ikke opdatere visse kontooplysninger på nettet (f.eks. ændre adgangskoden til dit Apple-id eller fjerne din enhed fra dit Apple-id). Hvis du vil foretage disse kontoændringer, kan du bruge en anden godkendt iPhone, iPad eller Mac.

Slet din iPhone eller din iPad eksternt

• Inden du sletter din enhed, skal du sørge for, at du har prøvet alt andet for at finde den. Sletning af din enhed kan ikke fortrydes.

• Du kan slette din enhed eksternt ved hjælp af appen Find eller på iCloud.com/find.

• Hvis din enhed har iOS 15 eller en nyere version eller iPadOS 15 eller en nyere version, kan du stadig bruge Find eller iCloud.com/find til at finde den, efter at du har slettet den.

• Hvis du har AppleCare+ med dækning ved tyveri og tab, skal du ikke fjerne enheden fra Find eller dit Apple-id, selvom du sletter den eksternt.

Slet din iPhone eller iPad eksternt

Indsend et krav med AppleCare+ med dækning ved tyveri og tab

Hvis din iPhone er dækket af AppleCare+ med dækning ved tyveri og tab, skal du indsende et krav om erstatning af din iPhone.

Fjern ikke din iPhone fra Find eller dit Apple‑id, før dit krav er fuldt godkendt.

AppleCare+ med dækning ved tyveri og tab er ikke tilgængeligt i alle lande og områder.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.