Rediger dit Apple-id

Læs om, hvordan du kan ændre den e-mailadresse, der er knyttet til dit Apple-id.

Hvis du ikke længere bruger den e-mailadresse, der er knyttet til dit Apple-id, eller hvis du ikke længere har adgang til den, kan du ændre den. Du mister ikke adgang til dine kontakter, køb eller andre kontooplysninger.

Den nemmeste måde at ændre den e-mailadresse, der er knyttet til dit Apple-id, er med din iPhone eller en anden godkendt enhed. En godkendt enhed er en enhed, hvor du allerede er logget ind med dit Apple-id.

Husk, at du ikke kan bruge en e-mailadresse, der allerede bruges med et andet Apple-id. Hvis du bruger tjenester som iCloud eller Beskeder skal sørge for at logge ind på disse tjenester med dit opdaterede Apple-id.

Sådan ændrer du e-mailadressen til dit Apple-id på din iPhone eller iPad

1. Gå til Indstillinger, og tryk derefter på dit navn.

2. Tryk på Login og sikkerhed.

3. Tryk på Rediger ud for E-mailadresser og telefonnumre.

4. Tryk på knappen Fjernknappen Fjern ud for e-mailadressen, og tryk derefter på Slet.

5. Tryk på Vælg en anden e-mailadresse, og indtast adgangskoden til din enhed, hvis du bliver bedt om det.

iPhone med visning af, hvordan du ændrer e-mailadressen til dit Apple-id
  6. Indtast den nye e-mailadresse, og tryk derefter på Fortsæt.

iPhone med visning af, hvordan du ændrer e-mailadressen til dit Apple-id
  7. Indtast den bekræftelseskode, der blev sendt til din nye e-mailadresse.

Sådan ændrer du e-mailadressen til dit Apple-id på nettet

Når det er muligt, omdirigerer onlineprocessen dig til en godkendt enhed, hvor du kan ændre dit Apple-id. Hvis du ikke har en godkendt enhed, kan du stadig ændre e-mailadressen til dit Apple-id på nettet.

Gå til appleid.apple.com, og log ind. Følg derefter vejledningen på skærmen for at ændre den e-mailadresse, der er knyttet til dit Apple-id.

Du skal muligvis indtaste en bekræftelseskode, der er sendt til din nye e-mailadresse til dit Apple-id. Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du ikke har modtaget e-mailen.

Hvis du ikke kan ændre dit Apple-id

Hvis du forsøger at ændre dit Apple-id til en e-mailadresse med @icloud.com, som er oprettet inden for de seneste 30 dage, bliver du bedt om at prøve igen senere.

Hvis du får vist en meddelelse om, at den e-mailadresse, du vil bruge, ikke er tilgængelig eller allerede er i brug, skal du kontrollere, at du eller et familiemedlem ikke allerede bruger den e-mailadresse med et andet Apple-id. Hvis et familiemedlem bruger den pågældende e-mailadresse, skal du fjerne den fra vedkommendes konto og derefter prøve at bruge den.

Hvis dit Apple-id er et telefonnummer

Du kan ændre dit Apple-id til et andet mobilnummer. Du kan også ændre dit Apple-id fra et mobilnummer til en e-mailadresse for at gøre login og gendannelse lettere. Læs om, hvordan du ændrer dit Apple-id.