Support til HomePod

Kom godt i gang

Brug HomePod som samtaleanlæg

Hvis du har to eller flere HomePod- eller HomePod mini-højttalere, kan du sende beskeder via samtaleanlæg i hele dit hjem.

Indstil en hub for hjemmet

Med en hub til hjemmet kan du fjernstyre dit HomeKit-tilbehør, give adgang til personer, du stoler på, og automatisere dit tilbehør.

Brug af Siri

Betjen enheder i hjemmet

Du kan bruge Siri til at tænde lyset, justere termostaten og betjene alt dit HomeKit-tilbehør.

Indstil stemmegenkendelse

Siri på HomePod eller HomePod mini kan genkende op til seks personer og svare på personlige anmodninger om musik, beskeder, påmindelser og meget mere.

Identificer statusindikatorer

Læs mere om, hvad de forskellige statusindikatorer oven på HomePod eller HomePod mini betyder.

Gør mere med Siri

Planlæg fremad, hold dig opdateret, og få svar på spørgsmål i dagligdagen.

Fyld dit hjem med lyd

Sådan lytter du til musik

Med Apple Music kan Siri afspille al din yndlingsmusik og endda hjælpe dig med at opdage noget nyt.

Indstil en hjemmebiograf

Brug din HomePod eller opret et stereopar med Apple TV 4K for at skabe en biograflignende oplevelse i hjemmet.

Stream lyd med AirPlay

Med AirPlay kan du streame musik, podcasts og meget mere til HomePod eller HomePod mini og andre AirPlay-aktiverede enheder.

Få stereolyd

Du kan skabe stereolyd, når du indstiller to HomePod- eller HomePod mini-højttalere i samme rum.

Ressourcer

Brugerhåndbog

Læs om funktioner, og opdag alt det, din HomePod eller HomePod mini kan gøre.

Service og reparation

Læs om din servicemuligheder, garanti og priser.

Det er ikke noget problem med AppleCare+

Få ubegrænsede reparationer ved skade som følge af uheld, prioriteret adgang til Apple-eksperter og meget mere.

Apple-fællesskaber

Find svar, stil spørgsmål, og opret forbindelse til andre Apple-brugere.

Få support

Vi kan hjælpe dig med at finde de bedste supportløsninger.

Support-app

Få personligt tilpasset adgang til løsninger for dine Apple-produkter.