Apple Business
Manager-support

Apple Business Manager

En simpel, webbaseret portal, der tilbyder en hurtig, strømlinet måde at implementere Apple-enheder på.

Indstilling

Tjek tilgængelighed

Find ud af, om Apple Business Manager er tilgængelig for dit område, og hvilke betalingsmetoder der accepteres.

Kurser for IT-fagfolk

Gennemgå selvstudier og øvelser, der dækker alt, hvad du behøver for at yde support af Apple-enheder i organisationer.

Apple Configurator

Apple Configurator er integreret i programmet til tilmelding af enheder og automatiserer problemfri konfiguration af enheder og distribution af apps.

Tilmelding og implementering

Automatiseret enhedstilmelding

Gør den indledende enhedskonfiguration enkel med automatiseret enhedstilmelding.

Administrer enhedsleverandører

Se, hvordan man føjer enheder til Apple Business Manager på købstidspunktet.

Implementering af Apples platforme

Implementer og administrer nemt din Apple-hardware, -software og dine Apple-tjenester.

Administrer indhold og brugere

Distribuer indhold med Apps og Bøger

Du kan distribuere indhold, der er købt i Apps og Bøger, direkte til dine brugere for din skole eller virksomhed.

Om administrerede Apple-id'er

Apple Business Manager gør det nemmere at oprette og administrere Apple-id'er, der ejes af din organisation.

Uanset om din organisation har ti enheder eller ti tusinde, så passer Apple nemt ind i din eksisterende infrastruktur.

Brugerhåndbog til Apple Business Manager

Læs om funktioner, og opdag alt det, Apple Business Manager kan gøre.

AppleCare Professional Support

Få personlig assistance fra eksperter, der hjælper med at sikre, at it-driften kører uden problemer.

Apple-fællesskaber

Find iPhone-, iPad- eller Mac-virksomhedsløsninger fra brugere i hele verden.

Kontakt support

Få hjælp til at bruge administrerede Apple‑id'er, implementere apps eller administrere enheder.