Mac OS X: Meddelelser, du uden risiko kan ignorere, i forbindelse med Reparer disktilladelser i Diskværktøj

Følgende er eksempler på meddelelser, der kan blive vist i logvinduet i Diskværktøj i forbindelse med reparation af disktilladelser.

• Advarsel: SUID-arkivet "usr/libexec/load_hdi" er blevet ændret og vil ikke blive repareret.

• Advarsel: SUID-arkivet "System/Library/PrivateFrameworks/DiskManagement.framework/Versions/A/Resources/DiskManagementTool" er blevet ændret og vil ikke blive repareret.

• Advarsel: SUID-arkivet "System/Library/PrivateFrameworks/DesktopServicesPriv.framework/Versions/A/Resources/Locum" er blevet ændret og vil ikke blive repareret.

• Advarsel: SUID-arkivet "System/Library/PrivateFrameworks/Install.framework/Versions/A/Resources/runner" er blevet ændret og vil ikke blive repareret.

• Advarsel: SUID-arkivet "System/Library/PrivateFrameworks/Admin.framework/Versions/A/Resources/readconfig" er blevet ændret og vil ikke blive repareret.

• Advarsel: SUID-arkivet "System/Library/PrivateFrameworks/Admin.framework/Versions/A/Resources/writeconfig" er blevet ændret og vil ikke blive repareret.

• Advarsel: SUID-arkivet "usr/libexec/authopen" er blevet ændret og vil ikke blive repareret.

• Advarsel: SUID-arkivet "System/Library/CoreServices/Finder.app/Contents/Resources/OwnerGroupTool" er blevet ændret og vil ikke blive repareret.

• Advarsel: SUID-arkivet "System/Library/CoreServices/RemoteManagement/ARDAgent.app/Contents/MacOS/ARDAgent" er blevet ændret og vil ikke blive repareret.
  • Tilladelser anderledes ved "Library/Application Support/Apple/ParentalControls/ALRHelperJobs", skulle være drwxrwxr-x , de er drwxr-xr-x .
  • Tilladelser anderledes ved "Applications/iTunes.app/Contents/CodeResources", skulle være -rw-rw-r-- , de er lrw-rw-r-- .
  • Tilladelser anderledes ved "Applications/iTunes.app/Contents/Frameworks/InternetUtilities.bundle/Contents/CodeResources", skulle være -rw-rw-r-- , de er lrw-rw-r-- .
  • Tilladelser anderledes ved "Applications/iTunes.app/Contents/Resources/iTunesHelper.app/Contents/CodeResources", skulle være -rw-rw-r-- , de er lrw-rw-r-- .
  • Advarsel: SUID-arkivet "System/Library/Filesystems/AppleShare/afpLoad" er blevet ændret og vil ikke blive repareret.
  • Advarsel: SUID-arkivet "usr/bin/setregion" er blevet ændret og vil ikke blive repareret.
  • Tilladelser anderledes ved "Library/Application Support/Apple/ParentalControls/ContentFiltering", skulle være drwxrwxr-x , de er drwxr-xr-x .
  • Tilladelser anderledes ved "Library/Application Support/Apple/ParentalControls", skulle være drwxrwxr-x , de er drwxr-xr-x .
  • Tilladelser anderledes ved "System/Library/CoreServices/RawCamera.bundle/Contents/CodeResources", skulle være -rw-r--r-- , de er lrw-r--r-- .
  • Advarsel: SUID-arkivet "System/Library/PrivateFrameworks/Install.framework/Versions/A/Resources/runner" er blevet ændret og vil ikke blive repareret.
  • Advarsel: SUID-arkivet "System/Library/Printers/IOMs/LPRIOM.plugin/Contents/MacOS/LPRIOMHelper" er blevet ændret og vil ikke blive repareret.
  • Tilladelser anderledes ved "System/Library/PrivateFrameworks/iLifeMediaBrowser.framework/Versions/A/CodeResources", skulle være -rw-r--r-- , de er lrw-r--r-- .
  • Tilladelser anderledes ved "System/Library/PrivateFrameworks/iPhotoAccess.framework/Versions/A/CodeResources", skulle være -rw-r--r-- , de er lrw-r--r-- .
  • Tilladelser anderledes ved "System/Library/PrivateFrameworks/iPhotoAccess.framework/Versions/A/Resources/Plugins/BlackAndWhiteEffect.IAPlugin/Contents/CodeResources", skulle være -rw-r--r-- , de er lrw-r--r-- .
  • Tilladelser anderledes ved "System/Library/PrivateFrameworks/iPhotoAccess.framework/Versions/A/Resources/Plugins/CubeTransition.IAPlugin/Contents/CodeResources", skulle være -rw-r--r-- , de er lrw-r--r-- .
  • Tilladelser anderledes ved "System/Library/PrivateFrameworks/iPhotoAccess.framework/Versions/A/Resources/Plugins/DissolveTransition.IAPlugin/Contents/CodeResources", skulle være -rw-r--r-- , de er lrw-r--r-- .
  • Tilladelser anderledes ved "System/Library/PrivateFrameworks/iPhotoAccess.framework/Versions/A/Resources/Plugins/DropletTransition.IAPlugin/Contents/CodeResources", skulle være -rw-r--r-- , de er lrw-r--r-- .
  • Tilladelser anderledes ved "System/Library/PrivateFrameworks/iPhotoAccess.framework/Versions/A/Resources/Plugins/FadeThroughBlackTransition.IAPlugin/Contents/CodeResources", skulle være -rw-r--r-- , de er lrw-r--r-- .
  • Tilladelser anderledes ved "System/Library/PrivateFrameworks/iPhotoAccess.framework/Versions/A/Resources/Plugins/FlipTransition.IAPlugin/Contents/CodeResources", skulle være -rw-r--r-- , de er lrw-r--r--.
  • Tilladelser anderledes ved "System/Library/PrivateFrameworks/iPhotoAccess.framework/Versions/A/Resources/Plugins/MosaicFlipTransition.IAPlugin/Contents/CodeResources", skulle være -rw-r--r-- , de er lrw-r--r-- .
  • Tilladelser anderledes ved "System/Library/PrivateFrameworks/iPhotoAccess.framework/Versions/A/Resources/Plugins/MosaicFlipTransitionSmall.IAPlugin/Contents/CodeResources", skulle være -rw-r--r-- , de er lrw-r--r-- .
  • Tilladelser anderledes ved "System/Library/PrivateFrameworks/iPhotoAccess.framework/Versions/A/Resources/Plugins/PageFlipTransition.IAPlugin/Contents/CodeResources", skulle være -rw-r--r-- , de er lrw-r--r-- .
  • Tilladelser anderledes ved "System/Library/PrivateFrameworks/iPhotoAccess.framework/Versions/A/Resources/Plugins/PushTransition.IAPlugin/Contents/CodeResources", skulle være -rw-r--r-- , de er lrw-r--r-- .
  • Tilladelser anderledes ved "System/Library/PrivateFrameworks/iPhotoAccess.framework/Versions/A/Resources/Plugins/RevealTransition.IAPlugin/Contents/CodeResources", skulle være -rw-r--r-- , de er lrw-r--r-- .
  • Tilladelser anderledes ved "System/Library/PrivateFrameworks/iPhotoAccess.framework/Versions/A/Resources/Plugins/SepiaEffect.IAPlugin/Contents/CodeResources", skulle være -rw-r--r-- , de er lrw-r--r-- .
  • Tilladelser anderledes ved "System/Library/PrivateFrameworks/iPhotoAccess.framework/Versions/A/Resources/Plugins/TwirlTransition.IAPlugin/Contents/CodeResources", skulle være -rw-r--r-- , de er lrw-r--r-- .
  • Tilladelser anderledes ved "System/Library/PrivateFrameworks/iPhotoAccess.framework/Versions/A/Resources/Plugins/WipeTransition.IAPlugin/Contents/CodeResources", skulle være -rw-r--r-- , de er lrw-r--r-- .
  • Tilladelser anderledes ved "System/Library/CoreServices/Front Row.app/Contents/CodeResources", skulle være -rw-r--r-- , de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser anderledes ved "System/Library/CoreServices/Front Row.app/Contents/PlugIns/DVD.frappliance/Contents/CodeResources", skulle være -rw-r--r-- , de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser anderledes ved "System/Library/CoreServices/Front Row.app/Contents/PlugIns/FRSettings.frappliance/Contents/CodeResources", skulle være -rw-r--r-- , de er lrwxr-
  • Tilladelser anderledes ved "System/Library/CoreServices/Front Row.app/Contents/PlugIns/FRSources.frappliance/Contents/CodeResources", skulle være -rw-r--r-- , de er lrwxr-
  • Tilladelser anderledes ved "System/Library/CoreServices/Front Row.app/Contents/PlugIns/Movies.frappliance/Contents/CodeResources", skulle være -rw-r--r-- , de er lrwxr-xr-x
  • Tilladelser anderledes ved "System/Library/CoreServices/Front Row.app/Contents/PlugIns/Music.frappliance/Contents/CodeResources", skulle være -rw-r--r-- , de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser anderledes ved "System/Library/CoreServices/Front Row.app/Contents/PlugIns/Photos.frappliance/Contents/CodeResources", skulle være -rw-r--r-- , de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser anderledes ved "System/Library/CoreServices/Front Row.app/Contents/PlugIns/Podcasts.frappliance/Contents/CodeResources", skulle være -rw-r--r-- , de er lrwxr-xr-
  • Tilladelser anderledes ved "System/Library/CoreServices/Front Row.app/Contents/PlugIns/TV.frappliance/Contents/CodeResources", skulle være -rw-r--r-- , de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser anderledes ved "System/Library/PrivateFrameworks/BackRow.framework/Versions/A/CodeResources", skulle være -rw-r--r-- , de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser anderledes ved "System/Library/QuickTime/QuickTimeComponents.component/Contents/CodeResources", skulle være -rw-r--r-- , de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser anderledes ved "System/Library/QuickTimeJava/QuickTimeJava.bundle/Contents/CodeResources", skulle være -rw-r--r-- , de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser anderledes ved "System/Library/QuickTime/AppleVAH264HW.component/Contents/CodeResources", skulle være -rw-r--r-- , de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser anderledes ved "System/Library/QuickTime/QuickTime3GPP.component/Contents/CodeResources", skulle være -rw-r--r-- , de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser anderledes ved "System/Library/QuickTime/QuickTimeFireWireDV.component/Contents/CodeResources", skulle være -rw-r--r-- , de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser anderledes ved "System/Library/QuickTime/QuickTimeH264.component/Contents/CodeResources", skulle være -rw-r--r-- , de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser anderledes ved "System/Library/QuickTime/QuickTimeIIDCDigitizer.component/Contents/CodeResources", skulle være -rw-r--r-- , de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser anderledes ved "System/Library/QuickTime/QuickTimeImporters.component/Contents/CodeResources", skulle være -rw-r--r-- , de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser anderledes ved "System/Library/QuickTime/QuickTimeMPEG.component/Contents/CodeResources", skulle være -rw-r--r-- , de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser anderledes ved "System/Library/QuickTime/QuickTimeMPEG4.component/Contents/CodeResources", skulle være -rw-r--r-- , de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser anderledes ved "System/Library/QuickTime/QuickTimeStreaming.component/Contents/CodeResources", skulle være -rw-r--r-- , de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser anderledes ved "System/Library/QuickTime/QuickTimeVR.component/Contents/CodeResources", skulle være -rw-r--r-- , de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser anderledes ved "Library/Internet Plug-Ins/QuickTime Plugin.plugin/Contents/CodeResources", skulle være -rw-rw-r-- , de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser anderledes ved "Library/Internet Plug-Ins/QuickTime Plugin.webplugin/Contents/CodeResources", skulle være -rw-rw-r-- , de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser anderledes ved "System/Library/Frameworks/QTKit.framework/Versions/A/Resources/QTKitIBPlugin.ibplugin/Contents/CodeResources", skulle være -rw-r--r-- , de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser anderledes ved "System/Library/Spotlight/QuickTime.mdimporter/Contents/CodeResources", skulle være -rw-r--r-- , de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser anderledes ved "Library/Audio/Plug-Ins/HAL/iSightAudio.plugin/Contents/CodeResources", skulle være -rw-rw-r-- , de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser anderledes ved "System/Library/Frameworks/QuickTime.framework/Versions/A/CodeResources", skulle være -rw-r--r-- , de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser anderledes ved "Applications/QuickTime Player.app/Contents/CodeResources", skulle være -rw-rw-r-- , de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser anderledes ved "Applications/QuickTime Player.app/Contents/PlugIns/AnnotationInspector.propPane/Contents/CodeResources", skulle være -rw-rw-r-- , de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser anderledes ved "Applications/QuickTime Player.app/Contents/PlugIns/AudioSettingsInspector.propPane/Contents/CodeResources", skulle være -rw-rw-r-- , de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser anderledes ved "Applications/QuickTime Player.app/Contents/PlugIns/DataRefInspector.propPane/Contents/CodeResources", skulle være -rw-rw-r-- , de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser anderledes ved "Applications/QuickTime Player.app/Contents/PlugIns/HintTrackInspector.propPane/Contents/CodeResources", skulle være -rw-rw-r-- , de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser anderledes ved "Applications/QuickTime Player.app/Contents/PlugIns/NetworkInspector.propPane/Contents/CodeResources", skulle være -rw-rw-r-- , de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser anderledes ved "Applications/QuickTime Player.app/Contents/PlugIns/SettingsInspector.propPane/Contents/CodeResources", skulle være -rw-rw-r-- , de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser anderledes ved "Applications/QuickTime Player.app/Contents/PlugIns/VisualTrackInspector.propPane/Contents/CodeResources", skulle være -rw-rw-r-- , de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser anderledes ved "System/Library/PreferencePanes/QuickTime.prefPane/Contents/CodeResources", skulle være -rw-r--r-- , de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser anderledes ved "System/Library/PreferencePanes/QuickTime.prefPane/Contents/Resources/QTAdvanced.prefPane/Contents/CodeResources", skulle være -rw-r--r-- , de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser anderledes ved "System/Library/PreferencePanes/QuickTime.prefPane/Contents/Resources/QTAdvanced.prefPane/Contents/Resources/QTMediaKeys.bundle/Contents/CodeResources", skulle være -rw-r--r-- , de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser anderledes ved "System/Library/PreferencePanes/QuickTime.prefPane/Contents/Resources/QTAdvanced.prefPane/Contents/Resources/QTMime.bundle/Contents/CodeResources", skulle være -rw-r--r-- , de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser anderledes ved "System/Library/PreferencePanes/QuickTime.prefPane/Contents/Resources/QTAdvanced.prefPane/Contents/Resources/QTTransport.bundle/Contents/CodeResources", skulle være -rw-r--r-- , de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser anderledes ved "System/Library/PreferencePanes/QuickTime.prefPane/Contents/Resources/QTPlugIn.prefPane/Contents/CodeResources", skulle være -rw-r--r-- , de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser anderledes ved "System/Library/PreferencePanes/QuickTime.prefPane/Contents/Resources/QTRegister.prefPane/Contents/CodeResources", skulle være -rw-r--r-- , de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser anderledes ved "System/Library/PreferencePanes/QuickTime.prefPane/Contents/Resources/QTRegister.prefPane/Contents/Resources/QTAbout.bundle/Contents/CodeResources", skulle være -rw-r--r-- , de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser anderledes ved "System/Library/PreferencePanes/QuickTime.prefPane/Contents/Resources/QTStreaming.prefPane/Contents/CodeResources", skulle være -rw-r--r-- , de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser anderledes ved "System/Library/PreferencePanes/QuickTime.prefPane/Contents/Resources/QTUpdate.prefPane/Contents/CodeResources", skulle være -rw-r--r-- , de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser anderledes ved "System/Library/PrivateFrameworks/MobileDevice.framework/Versions/A/AppleMobileDeviceHelper.app/Contents/CodeResources", skulle være -rw-r--r-- , de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser anderledes ved "System/Library/PrivateFrameworks/MobileDevice.framework/Versions/A/AppleMobileSync.app/Contents/CodeResources", skulle være -rw-r--r-- , de er lrwxr-xr-x .
  • Gruppe anderledes ved "Library/Internet Plug-Ins/JavaPluginCocoa.bundle/Contents/CodeResources", skulle være 80, gruppen er 0.
  • Tilladelser anderledes ved "Library/Internet Plug-Ins/JavaPluginCocoa.bundle/Contents/CodeResources", skulle være -rw-rw-r-- , de er -rw-r--r-- .
  • Gruppe anderledes ved "Library/Internet Plug-Ins/JavaPluginCocoa.bundle/Contents/Info.plist", skulle være 80, gruppen er 0.
  • Tilladelser anderledes ved "Library/Internet Plug-Ins/JavaPluginCocoa.bundle/Contents/Info.plist", skulle være -rw-rw-r-- , de er -rw-r--r-- .
  • Gruppe anderledes ved "Library/Internet Plug-Ins/JavaPluginCocoa.bundle/Contents/MacOS/JavaPluginCocoa", skulle være 80, gruppen er 0.
  • Tilladelser anderledes ved "Library/Internet Plug-Ins/JavaPluginCocoa.bundle/Contents/MacOS/JavaPluginCocoa", skulle være -rwxrwxr-x , de er -rwxr-xr-x .
  • Gruppe anderledes ved "Library/Internet Plug-Ins/JavaPluginCocoa.bundle/Contents/MacOS", skulle være 80, gruppen er 0.
  • Tilladelser anderledes ved "Library/Internet Plug-Ins/JavaPluginCocoa.bundle/Contents/MacOS", skulle være drwxrwxr-x , de er drwxr-xr-x .
  • Gruppe anderledes ved "Library/Internet Plug-Ins/JavaPluginCocoa.bundle/Contents/Resources/Localizable.strings", skulle være 80, gruppen er 0.
  • Tilladelser anderledes ved "Library/Internet Plug-Ins/JavaPluginCocoa.bundle/Contents/Resources/Localizable.strings", skulle være -rw-rw-r-- , de er -rw-r--r-- .
  • Gruppe anderledes ved "Library/Internet Plug-Ins/JavaPluginCocoa.bundle/Contents/Resources", skulle være 80, gruppen er 0.
  • Tilladelser anderledes ved "Library/Internet Plug-Ins/JavaPluginCocoa.bundle/Contents/Resources", skulle være drwxrwxr-x , de er drwxr-xr-x .
  • Gruppe anderledes ved "Library/Internet Plug-Ins/JavaPluginCocoa.bundle/Contents/version.plist", skulle være 80, gruppen er 0.
  • Tilladelser anderledes ved "Library/Internet Plug-Ins/JavaPluginCocoa.bundle/Contents/version.plist", skulle være -rw-rw-r-- , de er -rw-r--r-- .
  • Gruppe anderledes ved "Library/Internet Plug-Ins/JavaPluginCocoa.bundle/Contents", skulle være 80, gruppen er 0.
  • Tilladelser anderledes ved "Library/Internet Plug-Ins/JavaPluginCocoa.bundle/Contents", skulle være drwxrwxr-x , de er drwxr-xr-x .
  • Tilladelser anderledes ved "System/Library/Components/AudioCodecs.component/Contents/CodeResources", skulle være -rw-r--r-- , de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser anderledes ved "System/Library/PrivateFrameworks/CoreAUC.framework/Versions/A/CodeResources", skulle være -rw-r--r-- , de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser anderledes ved "System/Library/Java/JavaVirtualMachines/1.6.0.jdk/Contents/Classes/dt.jar", skulle være lrwxr-xr-x , de er lrw-r--r-- .
  • Tilladelser anderledes ved "System/Library/Java/JavaVirtualMachines/1.6.0.jdk/Contents/Classes/jce.jar", skulle være lrwxr-xr-x , de er lrw-r--r-- .
  • Tilladelser anderledes ved "System/Library/Java/JavaVirtualMachines/1.6.0.jdk/Contents/Classes/jconsole.jar", skulle være lrwxr-xr-x , de er lrw-r--r-- .
  • Tilladelser anderledes ved "System/Library/Java/JavaVirtualMachines/1.6.0.jdk/Contents/Classes/management-agent.jar", skulle være lrwxr-xr-x , de er lrw-r--r-- .
  • Bruger anderledes på "System/Library/Java/JavaVirtualMachines/1.6.0.jdk/Contents/Home/lib", skulle være 0, bruger er 95.
  • Tilladelser anderledes ved "System/Library/Java/JavaVirtualMachines/1.6.0.jdk/Contents/Home/lib/dt.jar", skulle være -rw-r--r-- , de er -rwxr-xr-x .
  • Tilladelser anderledes ved "System/Library/Java/JavaVirtualMachines/1.6.0.jdk/Contents/Home/lib/jce.jar", skulle være -rw-r--r-- , de er -rwxr-xr-x .
  • Tilladelser anderledes ved "System/Library/Java/JavaVirtualMachines/1.6.0.jdk/Contents/Home/lib/management-agent.jar", skulle være -rw-r--r-- , de er -rwxr-xr-x .
  • Tilladelser anderledes ved "System/Library/Java/JavaVirtualMachines/1.6.0.jdk/Contents/Home/lib/security/blacklist", skulle være lrwxr-xr-x , de er lrw-r--r-- ..
  • Bruger anderledes på "System/Library/Java/JavaVirtualMachines/1.6.0.jdk/Contents/Libraries", skulle være 0, bruger er 95.
  • Tilladelser anderledes ved "System/Library/Java/Support/Deploy.bundle/Contents/Home/lib/security/cacerts", skulle være lrwxr-xr-x , de er lrw-r--r-- .
  • Tilladelser anderledes ved "System/Library/Java/Support/Deploy.bundle/Contents/Resources/Java/deploy.jar", skulle være lrwxr-xr-x , de er lrw-r--r-- .
  • Tilladelser anderledes ved "System/Library/Java/Support/Deploy.bundle/Contents/Resources/JavaPluginCocoa.bundle/Contents/Resources/Java/deploy.jar", skulle være lrwxr-xr-x , de er lrw-r--r-- .
  • Tilladelser anderledes ved "System/Library/Frameworks/JavaVM.framework/Versions/1.6.0/Classes/dt.jar", skulle være -rw-r--r-- , de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser anderledes ved "System/Library/Frameworks/JavaVM.framework/Versions/1.6.0/Classes/jce.jar", skulle være -rw-r--r-- , de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser anderledes ved "System/Library/Frameworks/JavaVM.framework/Versions/1.6.0/Classes/jconsole.jar", skulle være -rw-r--r-- , de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser anderledes ved "System/Library/Frameworks/JavaVM.framework/Versions/1.6.0/Classes/management-agent.jar", skulle være -rw-r--r-- , de er lrwxr-xr-x .
  • Bruger anderledes på "System/Library/Frameworks/JavaVM.framework/Versions/1.6.0/Home/lib", skulle være 95, bruger er 0.
  • Tilladelser anderledes ved "System/Library/Frameworks/JavaVM.framework/Versions/1.6.0/Home/lib/dt.jar", skulle være lrwxr-xr-x , de er -rw-r--r-- .
  • Tilladelser anderledes ved "System/Library/Frameworks/JavaVM.framework/Versions/1.6.0/Home/lib/jce.jar", skulle være lrwxr-xr-x , de er -rw-r--r-- .
  • Tilladelser anderledes ved "System/Library/Frameworks/JavaVM.framework/Versions/1.6.0/Home/lib/management-agent.jar", skulle være lrwxr-xr-x , de er -rw-r--r-- .
  • Tilladelser anderledes ved "System/Library/Frameworks/QuickTime.framework/Versions/", skulle være -rw-r--r-- , de er lrwxr-xr-x .
  • Bruger anderledes på "System/Library/Frameworks/JavaVM.framework/Versions/1.6.0/Libraries", skulle være 95, bruger er 0.
  • Tilladelser anderledes ved "System/Library/Frameworks/JavaVM.framework/Versions/1.6.0/Resources/JavaPluginCocoa.bundle", skulle være drwxr-xr-x , de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser anderledes ved "System/Library/Frameworks/JavaVM.framework/Versions/1.6.0/Resources/JavaPluginCocoa.bundle/Contents/Resources/Java/deploy.jar", skulle være -rw-r--r-- , de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser anderledes ved "System/Library/Frameworks/JavaVM.framework/Versions/1.6.0/Resources/JavaPluginCocoa.bundle/Contents/Resources/Java/libdeploy.jnilib", skulle være -rwxr-xr-x , de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser anderledes ved "System/Library/Frameworks/JavaVM.framework/Versions/A/Resources/Deploy.bundle/Contents/Home/lib/security/cacerts", skulle være -rw-r--r-- , de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser anderledes ved "System/Library/Frameworks/JavaVM.framework/Versions/A/Resources/Deploy.bundle/Contents/Resources/Java/deploy.jar", skulle være -rw-r--r-- , de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser anderledes ved "System/Library/Frameworks/JavaVM.framework/Versions/A/Resources/Deploy.bundle/Contents/Resources/Java/libdeploy.jnilib", skulle være -rwxr-xr-x , de er lrwxr-xr-x .

Nedenstående meddelelser, der muligvis vises i Mac OS X Server, kan også ignoreres uden risici:

• Tilladelser anderledes ved "private/var/db/openldap/openldap-data", skulle være drwxr-xr-x , de er drw------- .
  • Tilladelser anderledes ved "private/etc/postfix/master.cf", skulle være -r--r--r-- , de er -rw-r--r-- .
  • Tilladelser anderledes ved "usr/share/caldavd/lib/python/dsattributes.pyc", skulle være -rw-r--r-- , de er -rw-r----- .
  • Tilladelser anderledes ved "usr/share/caldavd/lib/python/dsquery.pyc", skulle være -rw-r--r-- , de er -rw-r----- .
  • Tilladelser anderledes ved "usr/share/caldavd/lib/python/pydirector/pdamp.pyc", skulle være -rw-r--r-- , de er -rw-r----- .
  • Tilladelser anderledes ved "usr/share/caldavd/lib/python/pydirector/pdconf.pyc", skulle være -rw-r--r-- , de er -rw-r----- .
  • Tilladelser anderledes ved "usr/share/caldavd/lib/python/pydirector/pdmain.pyc", skulle være -rw-r--r-- , de er -rw-r----- .
  • Tilladelser anderledes ved "usr/share/caldavd/lib/python/pydirector/pdnetworktwisted.pyc", skulle være -rw-r--r-- , de er -rw-r----- .
  • Tilladelser anderledes ved "usr/share/caldavd/lib/python/twisted/web2/filter/gzip.pyc", skulle være -rw-r--r-- , de er -rw-r----- .
  • Alle meddelelser, der indeholder ordet "WebObjects"

Du kan ignorere disse meddelelser uden risici. Du kan normalt også ignorere alle meddelelser, der begynder med  "ACL fundet men ikke forventet...". Meddelelserne kan forekomme, hvis du ændrer tilladelser for et arkiv eller et bibliotek. Indholdet af meddelelserne er for så vidt korrekt, men de har i praksis ingen betydning.

Sidst ændret: