Hvis din betalingsmetode afvises i App Store eller iTunes Store

Du skal tilføje en anden betalingsmetode for at gennemføre dit køb og derefter fjerne den gamle.

Sådan gennemfører du dit køb, hvis en betaling mislykkedes eller blev afvist

1. På din iPhone eller iPad: Åbn appen Indstillinger.

2. Tryk på dit navn.

3. Tryk på Betaling og levering.

4. Tilføj en anden betalingsmetode, og fjern den gamle.

5. Prøv at gennemføre dit køb.

Hvis du stadig ikke kan købe

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.