Opladning af iPod classic, iPod nano og iPod shuffle

Her kan du læse, hvordan du oplader batteriet i din iPod classic, iPod nano og iPod shuffle.

Vælg din enhed. Er du ikke sikker? Identificer din iPod-model.

Sådan oplader du din iPod classic eller iPod nano

Brug din computer eller en stikkontakt.

Brug en computer

1. Slut din iPod til det tilhørende Apple-opladerkabel.

2. Slut den anden ende af kablet til din computers USB-port (ikke tastaturets).

3. Hold din computer tændt og aktiv, mens din iPod oplades.

Oplad din iPod med din computer
Slut din iPod til din computer for at oplade den
Brug et USB-mellemstik til at oplade din iPod

Sådan bruges en stikkontakt

1. Slut din iPod til det tilhørende Apple-opladerkabel.

2. Slut den anden ende af kablet til en kompatibel USB-oplader. Du kan f.eks. det slutte til en USB-strømforsyning eller Apple-certificeret tilbehør, f.eks. et USB-samlingspunkt eller en dockingstation.

3. Slut din USB-oplader til en stikkontakt.

Opladning af din iPod shuffle

Brug din computer eller en stikkontakt.

Brug en computer

1. Find det Apple iPod shuffle-USB-kabel eller den Apple iPod shuffle-dock, der fulgte med din iPod. Har du ikke kablet eller docken? Så kan du bruge et Apple-certificeret USB-kabel i stedet.

2. Slut kablet eller docken til stikket til hovedtelefoner på din iPod. Slut den anden ende til din computers USB-port (ikke tastaturets).

3. Hold din computer tændt og aktiv, mens din iPod oplades.

Slut din iPod shuffle til din computer for at oplade den
Slut din iPod shuffle til din computer for at oplade den
Slut din iPod shuffle til en USB-strømforsyning for at oplade den

Sådan bruges en stikkontakt

1. Slut Apple-USB-kablet eller -docken til stikket til hovedtelefoner på din iPod.

2. Slut den anden ende af kablet til en Apple-USB-strømforsyning.

3. Slut derefter strømforsyningen til en stikkontakt.

Hvis du har brug for hjælp

* Opladelige batterier har en begrænset driftstid. Læs mere om batteriets driftstid, og hvordan du maksimerer den.