Hvis du ikke kan indløse dit Apple Gift Card eller App Store- og iTunes-gavekort

Hvis du ikke kan indløse dit gavekort i App Store eller iTunes Store, er her nogle ting, som du kan prøve.

Kortet er ikke gyldigt

Hvis du får vist en besked om, at kortet ikke er gyldigt, skal du gøre følgende:

1. Kontroller, at dit kort ikke er et Apple Store-gavekort. Apple Store-gavekort er grå, hvide, sølv- eller guldfarvede. Du kan ikke indløse Apple Store-gavekort i App Store eller iTunes Store. Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du har et Apple Store-gavekort eller ikke ved, hvilken slags gavekort du har.

2. Prøv at indtaste din indløsningskode manuelt. Når du indløser et gavekort, skal du trykke eller klikke på "Du kan også indtaste koden manuelt". Sørg for, at du indtaster den indløsningskode, der begynder med "X" og ikke et andet nummer på kortet.

3. Sørg for, at du indtaster de korrekte tegn. Nogle af bogstaverne og tallene kan nemt forveksles, f.eks.:

• B og 8

• D og O

• E og 3

• G og 6

• O og Q

• O og 0

• S og 5

• U og V

• Z og 2

Kortet er allerede indløst

Hvis du får vist en besked om, at kortet allerede er indløst, har du muligvis allerede indløst det. Log af App Store eller iTunes Store på alle dine enheder, og log derefter ind igen. Dette opdaterer din Apple-kontosaldo. Se, hvordan du kontrollerer din Apple-kontosaldo.

Hvis du har brug for mere hjælp, kan du kontakte Apple-support.

Kortet er ikke aktiveret

Hvis du får vist en besked om, at kortet ikke er blevet aktiveret korrekt, er kortet måske ikke blevet aktiveret af den forhandler, der solgte det. Den bedste løsning er at kontakte forhandleren og prøve at løse det med dem.

Hvis du har brug for mere hjælp, kan du kontakte Apple-support.

Koden er ulæselig

Hvis du ikke kan læse koden på bagsiden af dit kort, fordi kortet er ridset eller beskadiget, skal du kontakte Apple-support.

Koden skal indløses i et andet land eller område

Hvis du får vist en besked om, at koden skal indløses i en anden butik, er kortet sandsynligvis købt i et andet land eller område. Du kan ikke indløse Apple Gift Cards eller App Store- og iTunes-gavekort uden for det land eller område, som kortet er købt i. Hvis du f.eks. har købt et App Store- og iTunes-gavekort i Frankrig, kan du ikke indløse det i en App Store i USA.

Hvis du har brug for mere hjælp, kan du kontakte Apple-support.

Kontakt Apple-support

Kontakt Apple-support.

Du skal muligvis have følgende parat:

• Et billede af hele kortets for- og bagside.

• En kvittering med datoen for køb af gavekortet.

• Kortets serienummer.

Find dit serienummer

Serienummeret er ikke det samme som den kode, der begynder med "X", som du bruger til indløsning af kortet. Serienumre findes på bagsiden af dit kort. Her er nogle eksempler på, hvor du kan finde serienummeret:

app-store-itunes-store-gca-code

Serienummeret begynder med "GCA"

app-store-itunes-store-60-code

Serienummeret begynder med "60"

app-store-itunes-store-60-australia-code

Serienummeret begynder med "60" (australske gavekort)

app-store-itunes-store-pbh-code

Serienummeret begynder med "PBH"

app-store-itunes-store-epy-code

Serienummeret begynder med "EPY"

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.